19:08 Звучи мало шпијунско-суперхеројски: Босић против СНСД-овог тима за прљаве операције17:26 Важан јубилеј: Прије 60 година први човјек у свемиру је постао онај који је писао ћирилицом17:02 Деманти градоначелника Приједора: СДС је извукао моје ријечи из контекста, неће ме посвађати са борцима ВРС16:17 Песков: Кијев мора поштовати обавезе из споразума у Минску15:45 Златна грозница тресе Источну Европу15:37 Борба против пандемије створила четрдесет нових милијардера15:22 Акције Алибабе порасле шест одсто у Њујорку након казне у Кини15:15 Зора Видовић присутна на прозивци ММФ за југоисточну Европу15:07 Џафи честита почетак Рамазана, Фронтал се придружује - он муслиманима малим словом, ми и онима што се пишу великим15:01 Новаковић-Бурсаћ: Тужилаштво БиХ ради политички задатак: Формирају предмет због обиљежавања Дана руских добровољаца, а ни један за злочине муџахедина

Ефбиховци помели награде на такмичењу теренаца у Фочи

Ауто-клуб "Коњух 4×4" из Кладња побједник је дводневне џипијаде "Трофеј Зеленгоре" која је одржана на Тјентишту и Зеленгори.

понедељак, 15 октобра, 2018 / 19:29

Друго мјесто у генералном пласману припало је екипи "Гранд Херцеговина" из Посушја, а треће екипи "СА офроуд" из Сарајева.

На џипијади је, у класама "софт један", "софт два" и "хард", учествовало 80 возила из Израела, Њемачке, Србије, Црне Горе, Хрватске и БиХ.

Првог дана возила се оцјенска трка кроз шуму и по голетима Зеленгоре, са специјалним испитом на Пашиној пољани.

Атрактивне "вратоломије" возача, који су помоћу сајли морали да савладају стрм и блатњав терен, привукле су бројну публику на познатом фочанском излетишту.

Оцјенска трка завршена је у вечерњим часовима повратком са Зеленгоре на Тјентиште, гдје су теренци сутрадан имали други испит спретности.

Организатор трке из календара Офроуд савеза БиХ био је "Фоча офроуд тим" чији возачи, како правила налажу, као домаћини који припремају стазу нису учествовали у овом такмичењу.Оставите одговор