Ефбиховци крали рибу из Језера (Општине Језеро)

Лице из Јајца чији су иницијали Ч.Ш. и А.К. из Доњег Вакуфа вршила су незаконит риболов на ријеци Пливи у општини Језеро, рекла је Срни портпарол Полицијске управе Мркоњић Град Божана Вулин.

петак, 4 новембра, 2022 / 10:13

Она је навела да је у Полицијску станицу Језеро јуче пријављено да на ријеци Пливи у мјесту Черкезовићи епозната лица пецају иако је тренутно на снази забрана риболова.

"Полиција је изласком на лице мјеста затекла и идентификовала поменута лица како врше незаконит риболов. Од њих је привремено одузет прибор за риболов који ће послужити као доказ у кривичном поступку", напоменула је Вулинова.

Вулинова је рекла да је о догађају обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, који је наредио да по комплетирању предмета у редовној процедури буде достављен извјештај за почињено кривично дјело незаконит риболов.

На подручју које оперативно покрива Полицијска управа Мркоњић Град јуче је евидентирано једно кривично дјело и једна саобраћајна незгода, док није било случајева нарушавања јавног реда и мира.