Џон Болтон у Украјини или злочинац се увијек враћа на мјесто злочина

Када амерички савјетник за националну безбједност положи црвене каранфиле на споменик погинулима у Донбасу (са стране прозападне војне хунте) то је много крвавије него да вам неко украде новчаник и плати вечеру.

среда, 28 августа, 2019 / 03:51

САД су главни подстрекач и улагач у тзв. невладнин сектор у Украјини (по сопственом свједочењу око пет милијарди долара) што је подразумјевало и финансирање политичких партија. Појављивање високих америчких државних званичника на митинзима које су организовали насилни демонстранти. Конкретно оперативно присуство својих агената (војске и полиције) на терену.

Када ни то није уродило плодом, те је прозападна струја изгубила изборе и званична већина у Ради (украјинској скупштини) одбацила брачну понуду ЕУ као финансијски непристојну, те се окренула бољем понуђачу и традиционалном, те у сваком смислу компатибилном партнеру (Руској Федерацији); терористи које је финансирала обавјештајна заједница НАТО земаља, представљајући их као „активисте за људска права“, извршили су класични војни пуч.

Затим су војним ефективима напали на своје грађане који су им се успротивили у безакоњу, чему су се (истина уз помоћ Русије) успјеле одупријети само две области на истоку земље. Лугањск и Доњецк.

Крим се спасио крвопролића и биједе, осим острвским положајем, тим што је имао аутономне органе, на које није утицала војна хунта у смислу насилног распуштања, те су ти органи провели одлуку о референдуму којим се ово полуострво враћа у састав Руске Федерације. Стандард им је данас вишеструко већи, него онај њихових сународника у Украјини под окупацијом НАТО.

Зато, када било ко из САД дође у Украјину и прича да му је „била част у име америчког народа одати најузвишенију почаст Украјинцима који су дали животе у одбрани своје нације од руске агресије“, то вам је ништа друго до потврда да се злочинац, прије или касније, увијек враћа на мјесто злочина.

Као и да су Украјинци руски Црногорци.

У стварности, Болтон је дошао да извиди ситуацију и навјежба сценарио са Зеленским, прије његовог пута у Вашингтон, Трампу на канабе. Наравно, успут да га покуша притиснути да Украјина не прода Кини извјесну авиокомпанију…

Захваљујући овим подацима, једино је сигурно: трајан мир у Украјини је даљи од оног у Ираку, Сирији, па и Авганистану.2 КОМЕНТАРА

 1. Никогда не прощай и никогда не забывай!

  После военных действий и борьбы за отнятие Республики Сербской, помимо „Армии БиГ“ и хорватской армии на Армию Республики Сербской обрушился и другой враг.
  В этот день в 1995 году, в два часа двенадцать минут, начались бомбардировки НАТО в Республике Сербской в которых было убито более 500 мирных жителей.

  Поводом для агрессии НАТО послужил взрыв на рынке Маркале 28 августа 1995 года в Сараево, ответственность за который была возложена на сербов, хотя в докладе независимой экспертной комиссии того периода было указано, что не существует никаких доказательств того, что снаряд выпущен с позиций боснийских сербов. Многие специалисты, проводившие баллистическую экспертизу, высказали серьезные сомнения по поводу утверждения, что сербы несут ответственность за данное преступление, той же позиции придерживался и командующий силами ООН в Сараево генерал Льюис Маккензи.
  Самолеты НАТО сбросили 1026 бомб, а общая масса взрывчатых веществ составила около 10 000 тонн.

  Для бомбардировки НАТО использовало обедненный уран, последствия которого по сей день убивают наш народ.

Оставите одговор