Џомбић: Телефоне министара плаћати из буџета

Премијер Српске, Александар Џомбић, најавио је да ће трошкове телефона министара и службеника у Влади бити поново плаћани из буџета РС. Џомбић, како је рекао на конференцији за новинаре, свакодневно од својих министара и сарадника добија бесплатне поруке са садржајем: „Кориснички број *** поручује: Немам довољно новца на рачуну, молим те позови ме“, те да […]

петак, април 1, 2011 / 09:17

Премијер Српске, Александар Џомбић, најавио је да ће трошкове телефона министара и службеника у Влади бити поново плаћани из буџета РС.

Џомбић, како је рекао на конференцији за новинаре, свакодневно од својих министара и сарадника добија бесплатне поруке са садржајем: „Кориснички број *** поручује: Немам довољно новца на рачуну, молим те позови ме“, те да су његови рачуни достизали и висину његове плате.

– Тешко ми је да плаћам толике рачуне, док министри преко мене штеде на телефону. Највише порука сам добијао од Тегелтије, Касиповића и Чордаша, који ме скоро никад нису позвали на мобилни. Чађо опет има други систем, позове ме и каже: Еј, знаш кога је шеф рекао да хапсим; па онда прекине, и онда га ја зовем, мислим да је озбиљно нешто, а он прича о набавци балона за мјерење алкохола у крви – рекао је Џомбић новинарима.

Премијер је истакао да ће се на следећој сједници расправљати о другим начинима уштеде, након што се телефонски рачуни буду плаћали из буџета, и потврдио да је један од приједлога да се уведе хуманитарни број, којим би грађани донирали 1 марку за трошкове администрације која се, због запошљавања страначких кадрова, повећава геометријском прогресијом. 0 КОМЕНТАРА

  1. Кориснички број *** поручује: Немам довољно новца на рачуну, молим те позови ме…-
    Који сте ви опаљеници. Толико и о овом начину уштеде 🙂

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *