Џајић: Не могу сам себе кандидовати

Фудбалски клуб Црвена звезда је расписала ванредне изборе, али се на састанку Управног одбора о повратку Драгана Џајића није ни расправљало. Повратак највеће легенде црвено-бијелих на Маракану према ранијим информацијама је иницирао "Гаспром", али се у међувремену појавила вијест да би Руси наводно жељели да Владимир Југовић постане предсједник клуба. – Не, нећу се кандидовати. […]

понедељак, децембар 19, 2011 / 06:05

Фудбалски клуб Црвена звезда је расписала ванредне изборе, али се на састанку Управног одбора о повратку Драгана Џајића није ни расправљало.

Повратак највеће легенде црвено-бијелих на Маракану према ранијим информацијама је иницирао "Гаспром", али се у међувремену појавила вијест да би Руси наводно жељели да Владимир Југовић постане предсједник клуба.

– Не, нећу се кандидовати. Никада унапријед нешто не прејудицирам, али не размишљам о томе – изјавио је Драган Џајић.

Актер највећих успијеха Црвене звезде као играч, спортски директор и предсједник, чекао је да на Маракани донесу одлуку, међутим, на посљедњој сједници Управног одбора, како је саопштено, о тој теми није било ни ријечи.

– Испратио сам шта се дешавало, нема ту много тога да се каже и не треба да се љутите што раније нисам желио да причам о тој теми. Рекао сам једном приликом да желим и да пристајем да помогнем. Заиста, сам хтио и ту ништа није било спорно. Нисам ја, међутим, човјек који доноси одлуке и поставља себе. А, да причам прије него што се нешто деси је врло глупо – рекао је Џајић који је напустио Црвену звезду 2004. због слабих резултата тима, а против њега се од 2008. године води судски процес због сумње да је злоупотребио службени положај.
 0 КОМЕНТАРА

  1. Pa nek te kandiduju Mićo Mićić i Mijo Sofrenić koji su te nekidan doveli u Bijeljinu da te pokazuju narodu, ko krme u teheranu. Protiv tebe se vodi krivični postupak za jedno teško i ozbiljno krivično djelo i oni te dovode u opštinu na prijem. Doći će i oni na red i njihova finansiranja, samo da narod progovori.
    A tebe Đaja nek vode u klub Radnik i tamo možeš da kažeš šta god hoćeš kao bivši fudbaler. Šta imaju građani koji ne prate fudbal sa jednim bivšim fudbalerom kog goni njegova matična država za pronevjere i prevare, utaje i sl????
    Kad bi nam to malo Mićo i Sofren objasnili????

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *