Дворови: Планирају се 4 бање, траже се партнери

У Бијељини је представљен Инвестициони програм за развој Бање Дворови. Начелник општине Мићо Мићић рекао је, након што су представници Дирекције за развој и изградњу општине представили ову студију, да ће услиједити расписивање јавног тендера и тражење инвеститора који ће у сарадњи са Бањом ту направити модерно љечилиште. Он је рекао да је направљен редоговор […]

петак, 18 новембра, 2011 / 07:35

У Бијељини је представљен Инвестициони програм за развој Бање Дворови.

Начелник општине Мићо Мићић рекао је, након што су представници Дирекције за развој и изградњу општине представили ову студију, да ће услиједити расписивање јавног тендера и тражење инвеститора који ће у сарадњи са Бањом ту направити модерно љечилиште.

Он је рекао да је направљен редоговор са кућом "Констанса", која с аустријским фирмама прави пројекат за четири бање, о могућности улагања у кориштење топлотне енергије, што је пројекат у који улази и Бања Дворови.

Мићић је навео да комплетан пројекат само за Бању Дворови кошта више од 100.000 евра, док је општина учествовала са 12.000 евра, што је 10 одсто од пројекта.

Директор бање Светислав Лопандић рекао је да ће ова студија показати да ли бања у наредном периоду може да буде здравствени, рекреативни или спортски центар, на основу чега ће бити препознатљива. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *