Две прозивке ПДП за данас: Жељка и Перишић (Случај Драгичевић заједнички именитељ)

Партија демократског прогреса позива Жељку Цвијановић да почне да ради свој посао и употријеби своју уставну и политичку позицију да позове на рјешавање случаја убиства Давида Драгичевића.

субота, 5 јануара, 2019 / 21:32

Умјесто тога већ девет мјесеци клеветањем скреће пажњу са основних питања – ко су налогодавци и извршиоци убистава и других тешких кривичних дјела која су потресају Републику Српску.

За разлику од Цвијановић, која је себе свела на позицију гласноговорника повлаштених елита, ПДП не заборавља шта је друштвена улога политичких партија и личности – указати и противити се свакој друштвеној девијацији, проблему и неправди са којим се суочава народ у Републици Српској, борећи се за рјешавање истих. Од борбе за правду, достојанствен живот сваког човјека, заустављања одласка становништва и рјешавања других огромних социјално-економских проблема нећемо одустати.

Перишић сиви тић, Антистанивуковић

Савјет младих Партије демократског прогреса позива МУП Републике Српске да испита Срђана Перишића, савјетника Милорада Додика, који је обраћајући се народном посланику Драшку Станивуковићу најавио могуће ликвидације јавних личности.

Уколико Перишић има сазнања о потенцијалном ургожавању безбједности нашег члана Драшка Станивуковића или било које друге личности, МУП РС мора хитно да реагује. Свједоци смо да је МУП био врло ажуран претходних дана, када је због захтјева за истином и правдом и изговорене ријечи "правда" приводио и испитивао десетине људи, па их позивамо да буду ефикасни и у овом случају и заштите Станивуковићев живот.

Тешке ријечи изговорене од стране Перишића узнемириле су јавност, а Савјет младих ПДП-а оправдано страхује за личну безбједност својих чланова, а највише за живот најмлађег народног посланика Драшка Станивуковића.