21:03 Пламен зажган - почеле 32. љетне олимпијске игре у Токију21:00 Србија избацила листу земаља из којих се може ући са потврдом о вакцинацији + 70.000 евра за злато у Токију20:10 Кремљ против ОХР: Инцидент јасно потврђује потребу укидања страног старатељства20:06 Нисмо се тако договорили: Талибани се буне што их Американци бомбардују19:47 Ово се зове чојство и јунаштво: Милан Благојевић због Инцковог наметања закона поднио оставку на судијску функцију15:47 Суверениста Џафи поздравља одлуку страног тутора, а у саопштењу уз "геноцид" уопште не помиње Сребреницу15:41 ПДП: "Инцкова одлука изазват ће додатне тензије и бити кориштена за политичке обрачуне"15:35 Шаровић: Штета што у СБ УН није прошла иницијатива Кине и Русије за укидање ОХР15:19 УС позива на заједничку реакцију свих странака из Српске против Инцка15:12 Ђокић: Инцко се требао бавити извјештајем независне комисије

Два пута азбука на РТРС – Национални заокрет?

Невјероватно али истинито. Данас смо на РТРС успјели присуствовати чуду, да се српско писмо чак два пута у једном дану појавило пред очима пореских обвезника Српске.

понедељак, 8 октобра, 2018 / 11:42

Ми са Фронтал.СРБ би вољели тешко пропараноисати да то значи коначан заокрет (након 12 годин) ка националној политици, јер су гледаоци РТРС управо изабрали опцију која је рекла не НАТО, не ЕУ, за ојачање српских позиција и заштите идентитета српског народа.

Без неке велике илузије да је то тако, издвајамо ово као изузетно позитивно, те прилажемо и другу фотографију као доказ: