Дупло голо: O Завјетницима и савезу им са СНС – ошишаном Гајевицом

Обавјештење о савезништву „Заветника“ и владајуће партије у Србији, добили смо уз нејасноћу да ли је ово усмјерено против или за исте? Поготово јер се пошиљалац служи латиницом, и то без надредних знакова.

понедељак, 26 августа, 2019 / 22:06

У договору са СНС-ом десницарска организација добице посланика и то Др. Зорана Зецевица из Арандјеловца, који је инаце и председник председник УО ТО Аранђеловца.

Др. Зоран Зецевиц је цлан председниства Заветника, који су у власти са СНС-ом у Арадјеловцу.

После великог незадовољства у Арандјеловцу радом опстинског одбора СНС-а и повезивања са бројним малверзацијама, одлуцено је да на предстојецим местима Заветници добију свог посланика, а то це бити др. Зоран Зецевиц на цији рацун су стигле бројне похвале за рад у области туризма.

Др . Зецевиц це се наци на листи Српске напредне странке на предстојецим изборима, тако да це Заветници имати сигурног посланика у скупстини и поред тога сто планирају да изадју самостално на изборе.

Оваква варка да се налазе самостално на листи, али и да имају кандидате на листи владајуце партије је засигурно добитна комбинација да се надју у парламенту.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *