Дулић се брани са слободе

Некадашњи министар животне средине, рударства и просторног планирања Србије Оливер Дулић, осумњичен за злоупотребу службеног положаја, саслушан је данас у Тужилаштву за организовани криминал и током поступка браниће се са слободе. Саслушање, током којег је Дулић износио одбрану, трајало је од 12.00 до 16.00 часова, а потом је у пратњи бранилаца напустио зграду Специјалног суда […]

среда, октобар 10, 2012 / 07:43

Некадашњи министар животне средине, рударства и просторног планирања Србије Оливер Дулић, осумњичен за злоупотребу службеног положаја, саслушан је данас у Тужилаштву за организовани криминал и током поступка браниће се са слободе.

Саслушање, током којег је Дулић износио одбрану, трајало је од 12.00 до 16.00 часова, а потом је у пратњи бранилаца напустио зграду Специјалног суда у Београду.

Дулић, посланик Демократске странке, сумњичи се да је као министар злоупотријебио службени положај у поступку давања дозвола за постављање оптичких каблове словеначком предузећу "Нуба инвест".

Он је данас у Специјални суд дошао у пратњи својих адвоката, нешто прије 12.00 часова, за када је било заказано његово саслушање.

Скупштина Србије јуче је Дулићу укинула имунитет на захтјев Тужилаштва како би могао да се спроведе кривични поступак против њега.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *