Дудаш изабран за најбољег младог атлетичара Балкана

Српски десетобојац Михаил Дудаш изабран је за најбољег младог атлетичара Балкана, саопштио је данас Атлетски савез Србије. Он је изабран гласовима посјетилаца Интеренет странице Асоцијације балканских атлетских федерација (АБАФ), представника медија који прате атлетику и чланова одбора АБАФ. За најбољег атлетичара изабран је турски бацач копља Фатих Аван а за најбољу атлетичарку бугарска спринтерка Ивет […]

четвртак, децембар 1, 2011 / 12:47

Српски десетобојац Михаил Дудаш изабран је за најбољег младог атлетичара Балкана, саопштио је данас Атлетски савез Србије.

Он је изабран гласовима посјетилаца Интеренет странице Асоцијације балканских атлетских федерација (АБАФ), представника медија који прате атлетику и чланова одбора АБАФ.

За најбољег атлетичара изабран је турски бацач копља Фатих Аван а за најбољу атлетичарку бугарска спринтерка Ивет Лалова.

Дудаш је ове године на Свјетском првенству у Атлетици у Даегуу освојио шесто мјесто остваривши свој најбољи резултат у каријери, а у истој дисциплини је у јулу освојио бронзану медаљу на Европском првенству за млађе сениоре у Острави.

Тим резултатима он је остварио Олимпијску А норму и такмичиће се следеће године у Лондону.

Свечана додјела награда АБАФ одржаће се вечерас у бугарском граду Правецу.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *