Дуда остаје селектор Србије

Врх Кошаркашког савеза Србије и Дуда Ивковић у начелу договорили останак трофејног тренера на кормилу националног тима. "Остало је још да се прецизирају детаљи", каже Дејан Бодирога. Челници КСС отпутовали су у Грчку како би са тренером Олимпијакоса договорили његов останак на клупи "орлова" и још једном анализирали учињено на Европском првенству у Литванији. "Орлови" […]

уторак, 29 новембра, 2011 / 19:43

Врх Кошаркашког савеза Србије и Дуда Ивковић у начелу договорили останак трофејног тренера на кормилу националног тима. "Остало је још да се прецизирају детаљи", каже Дејан Бодирога.

Челници КСС отпутовали су у Грчку како би са тренером Олимпијакоса договорили његов останак на клупи "орлова" и још једном анализирали учињено на Европском првенству у Литванији.

"Орлови" ће сљедећег љета играти квалификационе мечеве за пласман на ЕП у Словенији 2013, па се већ сад намеће потреба да и формално знају ко ће водити екипу на том такмичењу.

"Разговарали смо са Ивковићем и још једном изанализирали учинак на Европском првенству у Литванији. Постоји обострана жеља да он настави да ради у репрезентацији Србије. Ипак, остало је да се прецизирају још неки детаљи, а ускоро ће све бити разјашњено", рекао је по повратку у Београд Дејан Бодирога, потпредсједник КСС.

С обзиром на то да важећи Ивковићев уговор са савезом истиче љета 2012. године, сарадња би требало да буде и формално закључена на наредни двогодишњи циклус – до краја Еуробаскета у Словенији.Оставите одговор