Дубиозно, колективно, предизборно загријавање

Дубиоза колектив ће у наредном периоду бити на мини-турнеји по БиХ и Хрватској. У склопу кампање "Предизборно загријавање", Дубиоза ће посјетити Бихаћ (23. 9., игралиште бившег Дома армије), Зеницу (1. 10., игралиште Папирна) и Тузлу (2. 10., парк поред Музичке школе). Циљ кампање "Предизборно загријавање" је да анимира младе људе, како би у што већем […]

субота, септембар 18, 2010 / 15:12

Дубиоза колектив ће у наредном периоду бити на мини-турнеји по БиХ и Хрватској.

У склопу кампање "Предизборно загријавање", Дубиоза ће посјетити Бихаћ (23. 9., игралиште бившег Дома армије), Зеницу (1. 10., игралиште Папирна) и Тузлу (2. 10., парк поред Музичке школе). Циљ кампање "Предизборно загријавање" је да анимира младе људе, како би у што већем броју изашли на изборе и гласали за промјене. Улаз је бесплатан.

"ДК се одлучила да уђе у кампању "Предизборно загријавање", како би млади људи схватили да је, једноставно, све у њиховим рукама. Ове године се навршава 20 година од првих "демократских" избора у БиХ. Ово је задња прилика да се ријешимо националиста и осталих мутних ликова који су ову земљу оковали у ланце", кажу из Дубиоза колектива.

Осим наступа у склопу наведене кампање, Дубиоза ће одсвирати концерт и у Ровињу, 25. 9., на Викенд медиа фестивалу, највећој медијској смотри у региону.

Из Ровиња, ДК долази у Доњи Вакуф, гдје ће свирати у четвртак, 30. 9.

На крају планиране турнеје, ДК иде до Загреба и клуба Аквариус, гдје ће наступити 25. 10.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *