Драшко у правим таблоидима, титулу асфалтског гонича преузима Бегић

Док се градоначелник Бање Луке појављује у правим естрадним таблоидима уз праве ријалити појаве као Кија Коцкар, дух ситних примједби на међуградско-републичкм нивоу наставља Иван Бегић.

понедељак, 9 августа, 2021 / 08:55

Уз двије фотографије, Иван Бегић шаље саопштење пуно крупних ријечи и такође таблоидног стила, а ми га објављујемо у цјелости:

"Реконструкција пута Бањалука – Приједор је криминал без преседана, а руководство Путева Републике Српске и извођач радова ‘Козарапутеви’ су лопови без портфеља”, каже поводом најновијих радова на магистралном путу од Бањалуке до Приједора одборник ПДП-а у Скупштини града Бања Лука Иван Бегић.

Бегић каже да према његовим сазнањима у тендерској документацији предвиђена израда новог тампонског слоја испод асфалта, који је фактурисан и наплаћен, али на терену није извођен.

,,Невјероватна је бахатост у Путевима Републике Српске, једном од кључних предузећа у држави. Великопатроте су се показали као одлични великопрофитери, а смјена кадрова у Путевима је извршена политичком игранком СНСД-а како би нахранили тајкунске хоботнице и криминалне кланове у Поткозарју”, наставља Бегић.

Подсјећа и да су уочене многе неправилности и у извођењу радова на ,,раскрсници смрти” Рамићи – Драгочај, али и да поред упозорења које је упутио ,,Рутингу” и ,,Козарапутевима” нису отклоњени. ,,Као да се неко игра, посадили су семафор на пола тротоара, па да људи скачу по блату и огради да га заобиђу. Поред тога, рампа за особе са инвалидитетом има и јединствен патент у виду шахта, како би се инвалидска или дјечија колица што лакше заглавила и што више отежала кретање људима. Невјероватно и скандалозно”, закључује Бегић.