Драмски умјетници наградили Микија Манојловића

Глумац Предраг Мики Манојловић добитник је награде Удружења драмских умјетника Србије за животно дјело „Добричин прстен“ за 2012. годину, одлучио је данас жири. Манојловић је постао 28. лауреат тог високог сталешког и еснафског признања, наводи се у саопштењу Удружења драмских умјетника Србије. У конкуренцији за награду били су и глумци Радмила Андрић, Соња Јауковић, Милена […]

недеља, 16 децембра, 2012 / 15:10

Глумац Предраг Мики Манојловић добитник је награде Удружења драмских умјетника Србије за животно дјело „Добричин прстен“ за 2012. годину, одлучио је данас жири.

Манојловић је постао 28. лауреат тог високог сталешког и еснафског признања, наводи се у саопштењу Удружења драмских умјетника Србије.

У конкуренцији за награду били су и глумци Радмила Андрић, Соња Јауковић, Милена Дравић, Милан Гутовић, Мирко Бабић, Властимир Велисављевић, Дјордје Јелисић, Мирјана Карановић, Драган Николић, Марко Николић, Никола Симић, Љиљана Стјепановић, Дјурдјија Цвијетић и Рената Улмански.

О додјели награде одлучивао је седмочлани жири у коме су били ранији добитници Добричиног прстена Ружица Сокић, Војислав Брајовић и Предраг Ејдус, као и глумица Душанка Стојановић Глид, театролог Ксенија Шукуљевић Марковић, редитељ Славенко Салетовић и драмски писац Игор Бојовић.Оставите одговор