Драган Марковић због фотеље два пута мјењао националност

Добојлија Драган Марковић представља се као Бошњак и претендује да замијени Енеса Суљкановића у Градској скупштини, након што је овај постао потпредсједник РС. Вијест није никаква шала, већ истинита прича која је процурила у медије у РС. Марковић је, наиме, у силној жељи да се докопа фотеље предсједника Скупштине општине Добој, Уставном суду РС упутио […]

недеља, март 6, 2011 / 13:53

Добојлија Драган Марковић представља се као Бошњак и претендује да замијени Енеса Суљкановића у Градској скупштини, након што је овај постао потпредсједник РС.

Вијест није никаква шала, већ истинита прича која је процурила у медије у РС.

Марковић је, наиме, у силној жељи да се докопа фотеље предсједника Скупштине општине Добој, Уставном суду РС упутио приговор у којем се пожалио да је "као Бошњак закинут за ову позицију"!?

Иако Марковић није ни први ни посљедњи који мијења своје опредјељење зарад позиције, овај градски одборник је вјероватно једини који је у само двије године исто толико пута промијенио националност!

Након што је од рођења био Србин, Марковић је крајем 2008. године преко ноћи постао Црногорац, а онда је одласком Суљкановића дефинитивно "прогледао" и схватио да је Бошњак. Фотеља је ипак – фотеља!

Извор: Независне новине0 КОМЕНТАРА

  1. šta je ovo : jedno jutro ustane kao srbin, drugo crnogorac, treće kao bošnjak…pa ljudi jel ovo moguće???takav slučaj nije zabilježen ni kod bošnjaka kojima mnogi spočitavaju da su juče jedno, danas drugo , sutra treće 😀

  2. To legendo ne daj fotelju pa makar se pisao kao Somalijac ili Jevrej.
    Ih kako te treba isprebijati govnjivom motkom što prije ne bih li se napokon sijetio da si ateista.

  3. haha, koji kralj, ako iduce izbore bude na listi kao zena ima moj glas, mada se i ovako dvoumim :), kad je vec takva drzava, i treba praviti sprdnju :)…daleko je sunce…

  4. Можда бих био склон да се придружим посљедњој двојици коментатора у оцјени да оваквим ликовима, када нам је земља оваква и ко је води, може само честитати.
    Мислим да је једино рјешење да се коначно направи попис, па да у том циркусу који су страни изасланици направили под присилом, буде бар неког реда.
    Ако се на попису изјасниш на један начин, то ти мора трајати барем десет година. А до тада, ваљда ћемо постати независни или бар националност неће бити толико битна.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *