Доктор Човић скупља академске титуле у предизборје

Хрватски члан Предсједништва БиХ др Драган Човић присуствовао у Бечу свечаном пријему организованом у његову част, поводом примања за редовног члана Међународне инжењерске академије

четвртак, септембар 27, 2018 / 13:36
У просторијама Аустријског друштва инжењера и архитеката у Бечу одржан свечани пријем у част примања хрватског члана Предсједништва БиХ др Драгана Човића у редовно чланство Међународне инжењерске академије.
Домаћин је био професор Хајнц Брандл, предсједник Аустријског друштва инжењера, а пријемом је још једном одато признање дугогодишњој академској каријери др Човића, те доприносу који је дао развоју техничких наука. Аустријско друштво инжењера и архитеката основано је 1848. године у Бечу, те је једна од три најстарије институције ове врсте у свијету. Основни задаци друштва су подржавање и промовисање наука и истраживања, интердисциплинарних активности и иновација.
Након свечаног пријема, др Човић је присуствовао одбрани докторске дисертације на Технолошком универзитету у Бечу, на којој је био један од рецензената.


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *