Додик традиционално унио бадњак у Предсједништво БиХ (а традиција Иванићева)

Поштења ради треба рећи да је уношење бадњака у предсједништво изум Младена Иванића, који је то истицао и у предизборној кампањи.

петак, 4 јануара, 2019 / 21:03

Небојша Радмановић, данас посланик у ПС БиХ, осим што је потписао споразум о путу у НАТО, није уносио бадњак у Предсједништво БиХ, али је унио тзв. "амблем РС". Умјесто двоглавог орла.

Додик има другачији приступ од Радмановића и од Иванића. Са једне стране уноси бадњак у Сарајеву, али у свој кабинет и пријем прави у Српском Сарајеву, док је Иванић унио бадњак у заједнички свечани салон и ту одржавао пријеме.

О томе саопштења кажу:

Бадњак унешен, пријем ван Сарајстана

У Кабинет српског члана Предсједништва БиХ Милорада Додика, у згради Предсједништва БиХ у Сарајеву, данас је традиционално унесен божићни бадњак.

Српска православна црква прославиће 7. јануара Божић, најрадоснији хришћански празник – дан рођења Исуса Христа.

Тим поводом, предсједавајући Предсједништва БиХ Милорад Додик организоваће 15. јануара божићни пријем у Источном Сарајеву.

Божићни пријем биће одржан у Сједишту Републике Српске, са почетком у 12.00 часова.

За Бадњи дан гледа како Вучић уноси свој

Предсједавајући Предсједништва БиХ Милорад Додик ће у Београду сапредсједником Републике Србије Александром Вучићем обиљежити Бадњи дан, којим се најављује најрадоснији хришћански празник Божић.

Овом приликом предсједникРепублике Србије Александар Вучић ће традиционално унијети бадњак у просторије Генералног секретаријата предсједника Републике Србије на Андрићевом венцу бр.1 у Београду.