Додик примио Бобу Живојиновића

Предсједник Републике Српске Милорад Додик примио је делегацију Тениског савеза Србије, на челу са предсједником Савеза Слободаном Живојиновићем а на састанку је, између осталог, указано на потребу обезбјеђења адекватних услова за тренинг и рад са младим категоријама тенисера.  Састанку су присуствовали и представници Тениског савеза РС и министар породице, омладине и спорта у Влади Републике […]

среда, април 27, 2011 / 18:40

Предсједник Републике Српске Милорад Додик примио је делегацију Тениског савеза Србије, на челу са предсједником Савеза Слободаном Живојиновићем а на састанку је, између осталог, указано на потребу обезбјеђења адекватних услова за тренинг и рад са младим категоријама тенисера.

 Састанку су присуствовали и представници Тениског савеза РС и министар породице, омладине и спорта у Влади Републике Српске Нада Тешановић, саопштено је из Кабинета предсједника РС.

Представници тениских савеза РС и Србије упознали су Додика о детаљима споразума о међусобној сарадњи и снажнијем развоју тениског спорта који је потписан између два савеза.

Додик је поздравио потписивање овог споразума и указао на све већу популарност тениса, нарочито међу младима.

Предсједник Тениског савеза Србије Слободан Живојиновић рекао је да Тениски савез Србије има искуства и спремности да помогне Тениском савезу Републике Српске.

Живојиновић је овом приликом Додику поклонио дрес са његовим именом.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *