Додик на осмомартовској турнеји: Док је жена у странци, не бригам за министре и начелнике

Предсједник СНСД-а Милорад Додик рекао је синоћ у Лакташима, гдје је присуствовао осмомартовској прослави Актива жена СНСД-а, да су окупљање и заједница основ и снага СНСД-а који му дају снагу да издржи све изазове. "Оног тренутка када СНСД остане без женске популације постаће губитничка партија. Све док сте ви ту и док сте снажан фактор, […]

субота, 5 марта, 2016 / 10:14

Предсједник СНСД-а Милорад Додик рекао је синоћ у Лакташима, гдје је присуствовао осмомартовској прослави Актива жена СНСД-а, да су окупљање и заједница основ и снага СНСД-а који му дају снагу да издржи све изазове.

"Оног тренутка када СНСД остане без женске популације постаће губитничка партија. Све док сте ви ту и док сте снажан фактор, ја немам ниједан проблем да се забринем због начелника или неких министара. Важно је да сте ви ту", поручио је Додик окупљенима.

Он је додао да је на прославу стигао из Теслића, након чега иде у Србац, у жељи да буде са што више људи који су окупљени око СНСД-а, његове идеје и свега што раде.

Предсједник Актива жена социјалдемократа Републике Српске Сребренка Голић поручила је да су жене снага и највећа моћ СНСД-а и Републике Српске, те да ће, без обзира на то колико неко жели омаловажити ову странку, поново побиједити и бити кључни фактор Републике Српске.

Предсједник Актива жена социјалдемократа Лакташи и посланик у Народној скупштини Републике Српске Сњежана Келечевић рекла је да жене имају јаку и снажну организацију у овој странци и да су веома значајне за њен рад и успјех.

Она је нагласила да је задовољна положајем жена у СНСД-у јер имају јаку подршку општинске организације и руководства, а имају и пуно позиционираних жена.

"Нашу странку чини пуно успјешних и позиционираних жена и сматрам да је наш Актив жена јачи стуб општинске организације СНСД-а јер су жене упорне, вриједне и истрајне", додала је Келечевићева.

Она сматра да дружењима, као што је ово на којем је вечерас окупљено 900 гостију, жене развијају заједништво и јединство, боље се упознају и лакше рјешавају проблеме.0 КОМЕНТАРА

 1. ЈЕДАН МАЛО НОРМАЛНИЈИ ПРЕДСЕДНИК, ПРЕДСЕДНИК КОЈИ ЈЕ ВОДИО ДРЖАВУ
  ОД БЛИЗУ 80 МИЛИОНА ЉУДИ, ДРЖАВУ КОЈА ИМА НАФТУ, ПЛИН, НУКЛЕАРНА ПОСТРОЈЕЊА…,

  АХМАДИНЕЏАД
  „Бивши ирански председник Махмуд Ахмадинеџад, након што је осам година водио државу и након избора управљање Ираном препустио новом председнику Хасану Рохану, сада ради као учитељ. На друштвеној мрежи Фејсбук објављена је фотографија Ахмадинеџада који користи јавни превоз. За осам година мандата, као председник Ирана, Ахмадинеџад није добијао плату из државног буџета, већ је живео од учитељске плате. Током председавања није иницирао доношење закона по коме би као „екс-председник“ примао знатно већу, државничку пензију. Вратио се у наставу, а на посао иде аутобусом.
  Човек са моралним принципима, за пример“.

 2. slavija,05.03.2016. 14:59:40

  Слабо си обавијештен.
  Ахмадинеџад није на мјесто предсједника Ирана дошао са мјеста учитеља него са мјеста градоначелника Техерана. Он није учитељ него инжењер.

  Друго и да је хтио он није могао донијети никакав закон који би му обезбиједио “бијели хљеб“.

  Треће, предсједник Ирана није никаква моћна функција. Он је извршилас воље шиитске улеме која је врховни ауторитет, законодавац и права власт у Ирану.

 3. Кога брига да ли је Ахмадинеџад инжињер или учитељ? Битна је суштина, а не форма у тексту о њему. Не вјерујем да је текстописац баш био неупућен.
  Али добро, ја вјерујем теби, ти си му вјероватно и диплому потписао.

  Да је гулио и пљачкао народ, куповао виле и јахте по бјелосвјетским дестинацијама ,износио лову из Ирана, размишљао о некаквом“бијелом хљебу“…,тешко да би се данас слободно возикао градским ппревозом са новинама под мишком као на слици.
  Тешко да би и имао ту руку!
  Суштина је да је тако нешто овим балканским баја-кокошарима непојмљиво.

  Суштина је да сваки нормалан државник размишља и ради да је он ту само на служби народу и држави, а не да народ и држава постоје због њега и док је њега.
  ————————–

  У јбте, па 8март је тек за 3 дана!
  Тешко да заврши до 15-ог! :-o:(