14:14 Пале, Мркоњић, Бања Лука: МУП РС подносио пријаве о кривичном дјелу "непоступање по здравственим прописима за вријеме епидемије"14:06 Бијељина добила новог прволигаша, Мићо части са 5.000 КМ13:41 Паралелна стварност и у ваше име: Џаферовић пише предсједнику Азербејџана и криви Јермене13:13 Јавио се спонзор: Ердоган каже да је вријеме за окончање јерменске окупације13:07 Њујорк Тајмс напада Трампа да није платио порез 10 година, он каже да су фејкњузери13:03 Министарство одбране Азербејџана пријети Јерменији "одговарајућом акцијом одмазде"12:53 Непрактичност азбукоубиства: Б или В?12:43 Дарко Ристов Ђого: Још двије цртице о Српству, небесима, етносу, етосу и Црној Гори12:35 Гради се нови мост у Рачи: Михајловићка и Поповић једини поменули Српску12:19 Коначно неко: Милош Ковић поднио пријаву против Николе Самарџића због одобравања геноцида над Србима

Додик: Мишковићева кривица тек треба да буде доказана

Предсједник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да подржава борбу против корупције коју спроводи потпредсједник Владе Србије Александар Вучић, али да кривица власника „Делте“ Мирослава Мишковића тек треба да буде доказана. „Вјерујем да је свака борба против корупције, па тако и политичка, важна за државу и регион и у том смислу дајем подршку потпредсједнику Владе […]

среда, 26 децембра, 2012 / 09:35

Предсједник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да подржава борбу против корупције коју спроводи потпредсједник Владе Србије Александар Вучић, али да кривица власника „Делте“ Мирослава Мишковића тек треба да буде доказана.

„Вјерујем да је свака борба против корупције, па тако и политичка, важна за државу и регион и у том смислу дајем подршку потпредсједнику Владе Србије Александру Вучићу“, рекао је Додик за београдски „Курир“.

Он је нагласио да је важно да та борба буде заснована на чињеницама и да резултира пресудама.

„Да би се доказала нечија кривица потребно је да буде правоснажно осуђен, што значи осуђен у другостепеном поступку. Тако да и Мишковићева кривица тек треба да се докаже“, каже Додик.

Додик је навео да зна Мишковића као што зна много других људи, те да је радио с њим и замолио га за помоћ у Републици Српској.

"Мислим да је веома важно то што је `Делта` инвестирала и ушла у посао обнављања робне куће у Бањалуци. Мислим да он, исто као и ја и било ко други, треба да одговара за било које дјело ако постоји сумња. Али не могу да кажем било шта лоше о његовим пословима", нагласио је Додик.

Он је појаснио да је Мишковић подигао трговинску активност у Републици Српској. "Веома је значајан долазак `Делеза` у Републику Српску и то што имамо сарадњу са том компанијом“, нагласио је Додик.0 КОМЕНТАРА

  1. LOPOVE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    LOPOVE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. U Prijedoru je januara mjeseca 2000.godine otvoren prvi trgovački centar Tropik u vlasništvu gosp.M.R.Isti je zapošljavao više od stotinu radnika.Nekoliko godina kasnije ovaj Dodikov prijatelj iz Srbije pored ostalih Tropik centara kupuje i ovaj u Prijedoru.Dovodi svoje nazovi stručnjake i kao rezultat imamo da se broj zaposlenih radnika smanjuje za više od 50%,a i plate istih takođe.Šta su sve radili od tih radnika,mogla bih se dobra knjiga napisati.Normalno niko nije ni za šta odgovarao.Kasnije je ovaj Dodikov prijatelj prodao sve prodajne objekte Belgijskoj kompaniji Delhaize i ista je nakon izvjesnog vremena zatvorila nekoliko objekata.Između ostalih o ovaj u Prijedoru.Veći dio radnika je ostao bez posla.Evo jednog primjera kako to reče Dodik kako je podignuta trgovinska aktivnost u RS.Nažalost ima ih još mnogo.

  3. Треба да одговара? Па тај да има имало људскости не би ни питао да ли треба и он да одговара, а не Мишковић?

  4. Додик: Мишковићева кривица тек треба да буде доказана!

    Зоран Јанковић: Додиковца кривица тек треба да буде доказана!

    (П.С. неће бити ни мало тешко)

Оставите одговор