Додик купио десет годишњих карата за утакмице Леотара

Предсједник Републике Српске Милорад Додик одлучио је да својим личним доприносом, куповином 10 годишњих карата, на симоболичан начин помогне и играчима и Управи фудбалског клуба "Леотар" да Полице поново постану мјесто гдје се игра добар фудбал. Карте на стадиону "Леотар" у име предсједника Додика купила је одборница у Скупштини града Требиња Љубица Миљановић, која се […]

уторак, 2 септембра, 2014 / 12:40

Предсједник Републике Српске Милорад Додик одлучио је да својим личним доприносом, куповином 10 годишњих карата, на симоболичан начин помогне и играчима и Управи фудбалског клуба "Леотар" да Полице поново постану мјесто гдје се игра добар фудбал.

Карте на стадиону "Леотар" у име предсједника Додика купила је одборница у Скупштини града Требиња Љубица Миљановић, која се куповином још три годишње карте придружила овом гесту предсједника, али и акцији да се помогне фудбалском клубу.

"На овај начин и ја се придружујем предсједнику Републике Српске, али и свима онима којима је ‘Леотар’ на срцу и који желе да се наш клуб врати у најпрестижнија такмичења", рекла је Миљановићева за агенцију "Срна".

Она је истакла да ће карте бити уручене вјерним навијачима "Леотара" који нису у могућности да их купе.

Љубица Миљановић захвалила је предсједнику што је препознао важност "Леотара" за Требиње, јер су му сада, како је рекла, осим новца и добре игре, најпотребнији навијачи који су овом клубу увијек били 12. играч на терену.

Потпредсједник ФК "Леотар" Милан Томановић је изразио захвалност Додику и Миљановићевој што су се куповином годишњих претплатних карата придружили акцији клуба и подржали га на путу опоравка, истичући да им у овим тренуцима много значи подршка.

"Надамо се да ће њихов примјер слиједити и остали и да ће помоћи нашем клубу да преброди тешку финансијску ситуацију и опстане у години када прославља 90 година свог постојања", истакао је Томановић.

Он је подсјетио да је нова Управа ФК "Леотар" за нешто више од мјесец дана успјела да консолидује клуб, врати пола милиона марака дуга повјериоцима, да потпише уговор са УЕФОМ за реконструкцију стадиона вриједности од око 187 хиљада марака, те да добрим и поштеним играма врати "Леотар" на прво мјесто.0 КОМЕНТАРА