Додик: Је ли неко очекивао другачије

БАЊА ЛУКА – Предсједник СНСД-а и кандидат ове странке за предсједника Републике Српске Милорад Додик изјавио је вечерас да његова побједа никад није била упитна. Додик је рекао да није могао очекивати да ће, како је навео, толики број Бошњака гласати за кандидата Коалиције "Заједно за Српску" за српског члана Предсједништва БиХ Младена Иванића. "Зато […]

понедељак, октобар 4, 2010 / 12:23

БАЊА ЛУКА – Предсједник СНСД-а и кандидат ове странке за предсједника Републике Српске Милорад Додик изјавио је вечерас да његова побједа никад није била упитна.

Додик је рекао да није могао очекивати да ће, како је навео, толики број Бошњака гласати за кандидата Коалиције "Заједно за Српску" за српског члана Предсједништва БиХ Младена Иванића.

"Зато је још увијек тијесна разлика између Иванића и Небојше Радмановића. Моја побједа никад није била упитна", рекао је Додик.

Додик и Радмановић нису се још обратили новинарима у Изборном штабу СНСД-а у Аквани. Додик је у међувремену посјетио Изборни штаб Градског одбора СНСД у Банском двору.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *