Додик: Инцко је олупина која хоће нови мандат и додворава се муслиманима

Предсједавајући и српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик поручио је да високи представник у БиХ Валентин Инцко више ништа не може да наметне нити има разлога, при чему није само похвалан његов тон ка овом ОХР-кловну, већ и што је употријебио термин „муслиман“, а Срна га цитирала малим словом како је и исправно.

недеља, 22 новембра, 2020 / 20:24

– Њега нешто „попали“ у Сарајеву и он одмах почне да реагује као из ведра неба. Вјероватно они у Сарајеву то од њега траже – рекао је Додик коментаришући пријетње Инцка да је спреман наметнути закон о негирању геонцида ако не буде усвојен до 11. јула наредне године.

Додик је истакао како не мисли да Инцко може нешто да наметне.

– Шта и ако наметне, нема разлога… Ипак је он олупина у смислу да је прошлост, а да ли ће успјети са тим његовим… Видјећемо – изјавио је Додик медијима из Републике Српске.

Он сматра да је прошло вријеме и да западна Европа то не може да прихвати.

– Каква је то прича о томе да на силу нешто некоме намећете. Да ли то у Европи тако раде – упитао је Додик.

Додик је оцијенио да се од Инцка свашта може очекивати и да је изгубио компас.

– Он хоће да се врати да добије још коју годину мандата и спреман је да се додвори муслиманима од којих вјероватно прима већ озбиљне апанаже – истакао је Додик.7 КОМЕНТАРА

  1. Neka ga …balijama izvlači novac za svoje neobavezujuće izjave a Dodiku nista ne moze.
   Za 24.000 evra platu plus beneficije plus mlade muslimanke koje mu dovodi sda u Hayat i Orange i ja bih radio to sto švabo radi .
   Mada nema efekta alo ko ga jebe..
   Svi vuci siti a i moje ovce na broju ..
   Samo čekam da se pojavi video iz hotela sa švabom i mladom muslimančicom..
   A gdje ima dima biće i vatre

 1. Г. Додик је Инцка свети на обичну нулу. Мало ли је.

  Игор је направио што није нико у задњих 50 година, па опет папанлук гласао за ограничено способног малог Шојића. Срећа има скоро 50% нормалног свијета у Бањој Луци.

  То је оно што ће се видјети на наредним изборима.

 2. Јебига, нису Додик и његови главни савјетници слушали ни разумјели Лазаревића, годинама сам упозоравао да ће доћи вријеме када ће таква политика дожживјети бродолом.

  Никад то нисам радио да бих њега спасио, поготово њего0ве сатрапе и слуге, него да бих спасио Српску, све сам то радио мислећи да ће као искусан човјек и политичар надвладати сујету и бахату нарав, односно, да ће знати прикочити и послушати неког ко има муда, став, идеју, визију и програм, неког ко може равноправно разговарати са струком и науком, са страницима и федералцима.

  Сад нека курцу свира, после синошњег наступа у обраћању Савјету безбједности, наступа који је био намијењеен за унутрашњу употребу, може да се слика.

  Остаје му још једна прилика прије дефинитивног устанка народа, то је да понуди мандат за саставаљање владе Николи Лазаревићу, тиме да спаси Српску од велике катастрофе која нам слиједи, све ако по сваку цијену буде хтио да буде господар, умјесто слуга Републике Српске, тачка.

 3. Има ли мог Сима, изгледа да је дефинитивно одустао од Фронтала. Са правом, све док не буде слободне објаве,(без онога да коментар чека) , није Фронтал што је био, зар не?

  П.С. Наравно, под условом да администратор приликом регистрације коментатора зна тачно који појединац стоји иза меила на који је регистрован.

  Ако тако уради Дане и врати стару уређивачку политику, за пар мјесеци ћр Фронтал РС поново бити најјачи српски портал, светионик демократске мисли и чувар индентитета српског народа, не само кроз ћирилицу.

Оставите одговор