Додик: Имамо милијарду марака

ТРЕБИЊЕ – Премијер Републике Српске Милорад Додик изјавио је вечерас у Требињу да РС тренутно има на располагању милијарду КМ које ће бити утрошене на пројекте усмјерене на запошљавање, тако да нема потребе за новим средствима. Додик је на трибини "РС – одговор на свјетску економску кризу" рекао да је већ одобрено 350 милиона КМ […]

понедељак, март 30, 2009 / 22:41

ТРЕБИЊЕ – Премијер Републике Српске Милорад Додик изјавио је вечерас у Требињу да РС тренутно има на располагању милијарду КМ које ће бити утрошене на пројекте усмјерене на запошљавање, тако да нема потребе за новим средствима.

Додик је на трибини "РС – одговор на свјетску економску кризу" рекао да је већ одобрено 350 милиона КМ и да ће један дио новца бити утрошен на санацију постојеће производње, али да "тренутно нема довољно адекватних пројеката у које би се утрошила преостала средства".

Премијер Додик је као неке од кључних пројеката који ће бити урађени у наредном периоду у општини Требиње навео завршетак дијела путне комуникације Требиње – Херцег Нови, те питање обилазнице, за што је одобрено око осам милиона КМ, и завршетак радова на ђачком дому.

Он је истакао да је РС данас најстабилнија и најјача од када постоји, нагласивши да пензионери могу бити спокојни да ће током цијеле године имати стабилне пензије, те да је стабилизован фонд здравства и да су ријешена друга битна питања.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *