14:14 Пале, Мркоњић, Бања Лука: МУП РС подносио пријаве о кривичном дјелу "непоступање по здравственим прописима за вријеме епидемије"14:06 Бијељина добила новог прволигаша, Мићо части са 5.000 КМ13:41 Паралелна стварност и у ваше име: Џаферовић пише предсједнику Азербејџана и криви Јермене13:13 Јавио се спонзор: Ердоган каже да је вријеме за окончање јерменске окупације13:07 Њујорк Тајмс напада Трампа да није платио порез 10 година, он каже да су фејкњузери13:03 Министарство одбране Азербејџана пријети Јерменији "одговарајућом акцијом одмазде"12:53 Непрактичност азбукоубиства: Б или В?12:43 Дарко Ристов Ђого: Још двије цртице о Српству, небесима, етносу, етосу и Црној Гори12:35 Гради се нови мост у Рачи: Михајловићка и Поповић једини поменули Српску12:19 Коначно неко: Милош Ковић поднио пријаву против Николе Самарџића због одобравања геноцида над Србима

Додик: Хвала свима који су стварали Српску

Предсједник Републике Српске Милорад Додик рекао је у Билећи на прослави крсне славе Војске Републике Српске (ВРС) и Трећег пјешадијског (Република Српска) пука Оружаних снага БиХ да је ВРС као живи организам који живи у српском народу. Додик је рекао да ВРС мора да остане и да живи у српском народу, у оном организационом смислу […]

четвртак, 28 јуна, 2012 / 16:34

Предсједник Републике Српске Милорад Додик рекао је у Билећи на прослави крсне славе Војске Републике Српске (ВРС) и Трећег пјешадијског (Република Српска) пука Оружаних снага БиХ да је ВРС као живи организам који живи у српском народу.

Додик је рекао да ВРС мора да остане и да живи у српском народу, у оном организационом смислу трансформисана у пук који на најбољи начин баштини вриједности српске војске.

"Захвални смо њима који раде на очувању традиције и вриједности које је ВРС беспрекорно подарила овом народу", рекао је Додик.

Додик је истакао да ВРС као исходиште пука мора да остане и српско исходиште, мора да живи и да увијек буде присутна са становишта онога што је учинила, али и са становишта српске сигурности и будућности.

"Желим да за стварање Републике Српске у чијим плодовима ми уживамо на најбољи начин захвалим свим борцима ВРС и свим њеним официрима и генералима, као и ратном руководству које је на најбољи могући начин повело јединице кроз најтеже окршаје у борби за слободу српског народа", рекао је Додик.

Предсједнику Републике Српске данас је званично уручено признање – Споменица Српског просвјетног и културног друштва "Просвјета" у знак поштовања и захвалности за залагање, његовање просвјете и културе и духовности Српске.

Додик је истакао да је почаствован овим признањем и да га доживљава као признање свим његовим сарадницима и руководству Републике Српске.

У Билећи се данас одржава централна свечаност поводом Видовдана – крсне славе Војске Републике Српске и Трећег пјешадијског (Република Српска) пука Оружаних снага БиХ.0 КОМЕНТАРА

 1. „Додик: хвала свима који су стварали Српску“

  …рече човјек који је за то вријеме сједио у крилу Мире Марковић и шверцовао цигарете….

 2. I kurjak rece:hvala onima sto uzgajaju ovce.
  One koji su je stvorili sada zive u prici Sve ce to narod pozlatiti, a kriminalci i neljudska stvorenja koji je „cuvaju i vode“ u ponor guraju.

 3. Са последњом кутијом ронхила забрањено је и – пушење! Зато сада Шеф мирно и здраво поручује:
  „Желим да за стварање Републике Српске у чијим плодовима ми уживамо на најбољи начин захвалим свим борцима ВРС и свим њеним официрима и генералима, као и ратном руководству које је на најбољи могући начин повело јединице кроз најтеже окршаје у борби за слободу српског народа“, рекао је Додик
  и примио:
  …Споменицу Српског просвјетног и културног друштва „Просвјета“ у знак поштовања и захвалности за залагање, његовање просвјете и културе и духовности Српске.

  А ти глупи народе цркни у беди и понижењу!

  Боже, данас је Видовдан!

 4. Увијек се изнервирам, кад овај кретен узима ВОЈСКУ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ у уста.

 5. Он није и нехвала му за то као уосталом за све, једно велико нехвала!

Оставите одговор