Додик: Хало људи, ја нисам против Босне и Херцеговине

Предсједник Републике Српске, Милорад Додик, дао је интервју сарајевском новинару Сенаду Хаџифејзовићу, у којем је, између осталог, рекао да је он за Босну и Херцеговину. Предсједник Републике Српске је очито много изненадио новинарa сарајевске телевизије TВ1 и водитеља емисије Фејс ту фејс, с обзиром да се у најави за овај интервју питају чак да ли […]

субота, фебруар 19, 2011 / 16:19

Предсједник Републике Српске, Милорад Додик, дао је интервју сарајевском новинару Сенаду Хаџифејзовићу, у којем је, између осталог, рекао да је он за Босну и Херцеговину.

Предсједник Републике Српске је очито много изненадио новинарa сарајевске телевизије TВ1 и водитеља емисије Фејс ту фејс, с обзиром да се у најави за овај интервју питају чак да ли су разговарали са предсједником БиХ:

”Милорада Додика, у овом интервјуу гледамо у сасвим новом издању: Говори о суштинским проблемима БиХ, о државним и економским темама, кризи, улози странаца и формирању власти.

Његова брига за државу БиХ довела је у дилему све нас: Да ли је ово интервју са предсједником РС или предсједником БиХ?”

Такође, у краткој видео најави овог интервјуа може се чути и ово:

Додик: Дефинитивно, Милорад Додик и политика коју ми водимо није против Босне и Херцеговине и њеног међународног капацитета.

Хаџифејзовић: Хајде поновите то још једном.

Додик: Сада сам поновио, а понављај ти колико год хоћеш пута. Милорад Додик и политика коју ми водимо није против Босне и Херцеговине и њеног међународног капацитета.

Хаџифејзовић: Поновите. Милорад Додик није против Босне и Херцеговине.

Додик: Наравно да нисам. Хеј хало људи, ја нисам против Босне и Херцеговине. Ја у ту Босну још увијек вјерујем. Можда је најтрагичнија чињеница овдје у Босни и Херцеговини то што Лагумџија нема посла. Босна и Херцеговина мора да направи нови корак, а то је да поднесе апликацију за чланство у Европској унији. И немојте нас изгонити из Босне и Хрецеговине. Ја сам спреман да радим на изградњи могуће Босне и Херцеговине.0 КОМЕНТАРА

  1. Bosnu i Hercegovinu podjeliti na Federaciju,Republiku Srpsku i Herceg Bosnu. Nit bi bilo srećnijih ljudi niti boljih komšija !
    Svako sebi i svako o svojim problemima da se zabavi, jednostavan recept za trajnu sreću i mir na prostoru BiH ! To i stranci vrlo dobro znaju čak bolje i od nas samih ali (uvijek ono ali),odgovor na moju tvrdnju je dao jedan visoki oficir iz EU PITANJEM ; “ U tom slučaju,šta misliš koliko bi se aviona u samo 24h spustilo na Sarajevski aerodrom punih bombaša samoubica,mudžahedina,oružja,opreme,droge itd itd iz arapskih zemalja???“ Ušutio sam se par minuta razmišljajući,moj odgovor je bio hoćemo li još po jedan hladan sok popiti !

Оставите одговор