Добро смо, хвала на питању

Колико год мислили да смо дубоко забраздили у сарказам, опет смо патетично дирнути бројем писама и позива, који су се бринули да Фронтал није угашен или отет.

субота, 18 децембра, 2010 / 13:46

Колико год мислили да смо дубоко забраздили у сарказам, опет смо патетично дирнути бројем писама и позива, који су се бринули да Фронтал није угашен или отет.

Још једном велико хвала свима који се занимају и јављају, са Фронталом је све у најбољем реду. Но, било је потребно мало стрпљења, јер смо из сасвим непланираних разлога морали извршити структурне промјене у корисничкој бази. То је посао налик на сређивање паркета у кући, што је готово немогуће урадити, уколико не одете код родбине или пријатеља на конак.

Барем у циљу избјегавања испарења лака са нитро базом. Трудићемо се да у најскорије вријеме завршимо са генералком Фронтала, па смо вам након тог, годишњег великог спремања, спремили и Новогодишњи програм.

Без шале.

Доста тога се промијенило од нашег покретања, и мијењаће се и даље. Како на Фронталу, тако и у заједници у којој наше гласило обитава. Нама је драго да смо постали и остали једини независни интернет портал у Српској, који има ту отежавајућу околност да је најчитанији. И једини ћирилични.

Стога се дубоко извињавамо свим нашим посјетиоцима, због тога што привремено нисмо били у могућности да пратимо објективну стварност на достојан начин, или бар како сте навикли; а ви сте били ускраћени за могућност да исту стварност дорадите својим коментарима. Рачунали смо да је боље сада, него за новогодишњу ноћ, Божић, Дан Републике… Св. Јануар генерално.

Након неких измјена у арматури Фронтала, очекују вас нове галерије, репортаже, путописи, са још озбиљнијим нагласком на оно што Фронтал.РС тврдоглаво његује – оригиналним производима домаће производње. Како у сајберсвијету, тако и у новом штампаном издању.

До тада, још једно извињење (Х3) и поздрав од екипе из Максима Горког 17А.Оставите одговор