Добој: Експлодирала бомба, дјечак у коми

Петнаестогодишњак из села Осредак у општини Добој тешко је повријеђен у експлозији недалеко од породичне куће и налази се у коми у Клиничком центру Бањалука. Полиција претпоставља да је активирао упаљач ручне бомбе, јер је у близини пољског ве-цеа пронашла одбачену кашику од бомбе, саопштено је из добојског Центра јавне безбједности. Експлозија се догодила синоћ, […]

петак, фебруар 22, 2013 / 11:58

Петнаестогодишњак из села Осредак у општини Добој тешко је повријеђен у експлозији недалеко од породичне куће и налази се у коми у Клиничком центру Бањалука.

Полиција претпоставља да је активирао упаљач ручне бомбе, јер је у близини пољског ве-цеа пронашла одбачену кашику од бомбе, саопштено је из добојског Центра јавне безбједности.

Експлозија се догодила синоћ, нешто послије 20.00 часова.

Родитељи дјечака нису били у кући у вријеме експлозије већ их је о томе обавијестила супруга старијег сина.

Она је испричала да је дјечак изашао из куће и да се убрзо затим чула експлозија. Након тога он је сав крвав утрчао у кућу.

Никоме није јасно одакле малољетнику упаљач ручне бомбе.

О овом догађају полиција је обавијештена из Одјељења хирургије добојске болници гдје је малољетник довезен са повредама глави и тијелу.

Након указане љекарске помоћи повријеђени дјечак превезен је у Клинички центар

Бањалука одакле је саопштено да се пацијент /1997/ налази у Клиници за анестезију и интензивно лијечење.

"Задобио је тешку повреду главе, прикључен је на апарате за дисање и налази се у коми. Све даље прогнозе су неизвјесне", наводи се у саопштењу.
Пријава из добојске болнице упућена је Полицијској станици Добој један синоћ око 20.20 часова.

О догађају је обавјештен дежурни тужилац и у току је даљи оперативни рад.Оставите одговор