Добој: Амерички културни центар прави ревију 3Д филма

У Америчком културном центру у Добоју почеле су организационо-техничке припреме за ревију три-де филмова која би требало да буде одржана почетком наредне године. "На репертоару ће бити филмови најновије холивудске продукције који нису приказивани у БиХ, јер још не постоји одговарајућа кино-дворана за пројекцију филмова три-де формата", рекао је Срни члан Управног одбора Америчког културног […]

понедељак, децембар 26, 2011 / 08:39

У Америчком културном центру у Добоју почеле су организационо-техничке припреме за ревију три-де филмова која би требало да буде одржана почетком наредне године.

"На репертоару ће бити филмови најновије холивудске продукције који нису приказивани у БиХ, јер још не постоји одговарајућа кино-дворана за пројекцију филмова три-де формата", рекао је Срни члан Управног одбора Америчког културног центра Раде Тешић.

Он је додао да ће филмови за ревију бити изабрани у сарадњи са добојским средњошколцима, а биће приказивани у ТВ сали на панорамском екрану увезаном са компјутером и одговарајућим телевизором, које је обезбиједила Амбасада САД у БиХ.

На око 250 метара квадратних корисне површине Америчког културног центра налазе се просторије за библиотеку и читаоницу са више од 5 000 књига и 18 домаћих и иностраних часописа, ТВ сала и кабинет информатике са интернетом, просторија за дневни боравак са кафе-галеријом и остале пратеће просторије.

Амерички културни центар у Добоју отворен је 26. септембра 2007. године партнерским односима Канцеларије за односе с јавношћу Амбасаде САД у БиХ и општине Добој. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *