ДНС: ПДП-ови јалови покушаји да облати Владу Републике Српске

Покушаји Партије демократског прогреса да облати напоре Владе Републике Српске кад су у питању "Жељезнице РС" јавност ће препознати као јалове покушаје да се оправдају лоши резултати рада оних влада на чијем челу су били и они који сада настоје да омаловаже све важне структурне елементе у даљем јачању укупних позиција РС, саопштио је данас […]

недеља, 12 јуна, 2011 / 22:07

Покушаји Партије демократског прогреса да облати напоре Владе Републике Српске кад су у питању "Жељезнице РС" јавност ће препознати као јалове покушаје да се оправдају лоши резултати рада оних влада на чијем челу су били и они који сада настоје да омаловаже све важне структурне елементе у даљем јачању укупних позиција РС, саопштио је данас Демократски народни савез.

"ДНС скреће пажњу јавности да овакве оцјене износе они политички субјекти који, полако али сигурно, нестају са политичке сцене у РС, јер је у великој мјери демаскирана њихова крајње погубна и штетна политика усмјерена против даљег јачања РС и њених капацитета", наводи се у саопштењу ДНС-а.

ДНС је најоштрије осудио неутемељене и произвољне оцјене којима, како се наводи у саопштењу, највиши кругови ПДП-а обмањују јавност.

Из ове странке наглашавају да је затечено стање у ЖРС посљедица низа негативности из прошлог периода, а не рада и дјеловања кадрова ДНС-а.

"ДНС и овом приликом пружа пуну подршку напорима ресорног министра Недељка Чубриловића, генералног директора ЖРС Драгана Савановића и Владе РС у покушајима дефинитивног уређења стања и односа у ЖРС", наведено је у саопштењу ДНС-а.0 КОМЕНТАРА

 1. Е јест ДНС нека кредибилна странка да држи придике било коме. Каква год да је била прије власт ово што је свињарија у задњих 5 година направио ДНС преко Министарства саобраћаја не може се поредити ни са чим. Крајње је вријеме да се и ДНС преиспита јер није далеко од ПДП-а. Ако га ико сахрани то је Чубриловић.

 2. Tesko da se po pitanju stanja u Zeljeznicama RS ima sta vise oblatiti, tamo je davno sve oblaceno. Doslo se dotle da se cak zna i da Mile (predsjednik, Bakinci, vozd, Ronhil, kalderanje, op.a) ima ljude koje posalje svakog ponedeljka u Zeljeznice RS sa rijecima „vidite ima li tamo jos igdje mjesta ili smo dovoljno naprimali clanova SNSD-a x-(.

  Tako da je stanje u Zeljeznicama svjesno izazvano. Zao mi je 5% postenih ljudi koji rade tamo, a za ovih ostalih 95% koji su se zaposlili preko ljepljenja plakata i dizanja predizbornih satora za SNSD, me bas briga, a vidim i Vozda ne zanimaju.

  Jos kad Pava, koji ne zna gdje je lijevo, sa svojim najvecim uspjehom u istoriji koji se ogleda u par poslanika i 2-3 odbornika, da sebi za pravo da kritikuje profesora Ivanica, istinskog gospodina i intelektualca koji je za njega izmislio svijet, da se ogadi zivot normalnom covjeku.

  P.S. Lijepo je profesor (Ivanic) rekao, „koliko je tamo zaposleno clanova SNSD-a mogu sami vuci vagone“ 😀

 3. Nikad kao Bane, dobri sin, 13.06.2011. 00:00:29 [7483]
  Tako da je stanje u Zeljeznicama svjesno izazvano.

  Ово је кључ. Мислим да је по сриједи приватизација жељезница Српске. Миле само ћути, а кола се ломе на колаиционом партнеру.

Оставите одговор