Ђурић: Нови Јелшинград почиње са радом почетком марта

У бањолучком „Новом Јелшинграду“ прва озбиљнија производња требало би да стартује почетком марта, а стара фабрика с новим именом већ је склопила довољно уговора за мањи обим рада – потврдио је Борко Ђурић, директор и један од водећих акционара ГП „Крајина“. "Наш основни приступ је непромијењен, а он значи да остајемо при томе да што […]

петак, 10 фебруара, 2012 / 11:26

У бањолучком „Новом Јелшинграду“ прва озбиљнија производња требало би да стартује почетком марта, а стара фабрика с новим именом већ је склопила довољно уговора за мањи обим рада – потврдио је Борко Ђурић, директор и један од водећих акционара ГП „Крајина“.

"Наш основни приступ је непромијењен, а он значи да остајемо при томе да што прије покренемо производњу. Тренутно нам на руку никако не иду временске прилике", рекао је Ђурић, додајући да у производној хали нема гријања, тако да сада радници не могу да раде за неке мање испоруке које су већ договорене.

Грађевинско предузеће "Крајина" је прије мјесец и по дана званично купило "Нови Јелшинград", а манаџмент ове фабрике направио је списак старих радника фабрике који ће бити запошљавани у односу на то како ниво посла буде растао.

"Већ смо обавили и интервјуе с новим младим радницима који ће започети с радом чим у фабрици кренемо с озбиљнијом производњом", рекао је Ђурић.

Он није прецизирао који број радника ће ући у погоне, али је додао да су машине за почетак њихове обуке спремне.0 КОМЕНТАРА

  1. Zasto “primaju“ nove radnike kad ni stare ne mogu zaposliti? Sigurno imaju casne namjere…
    Pitanje je vremena kad ce poceti izgradnja stambenog naselja na zemljistu Jelsingrada…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *