Ђурђевдански Вучићев хит: Косово не изгубих ја, већ кнез Лазар

Предсједник Србије Александар Вучић гостовао је данас у специјалној емисији на (а гдје друго?) телевизији Пинк у којој је причао пред своје путовање у Турску и Русију.

понедељак, 7 маја, 2018 / 00:30

У већ веома примјетној јавној нормализацији приче о признању Косова и Метохије од стране матичне државе Србије, што је почело још од најаве „унутрашњег дијалога“, Вучићу се након избора и посљедњих састанака са Ангелом Меркел, све чешће отимају релативизацијске изјаве поводом јужне српске покрајине:

„Косово није готово, али само хоћу да знате тежину ситуације. Неки ми спочитавају како сам изгубио Косово. Нисам. Кнез Лазар је изгубио Косово у битци у којој је српска војска нестала. Оно што су моји политички претходници направили само је забетонирало нашу ствар.“

Још неке од изјава предсједника Србије:

Ердоган је мој добар пријатељ лично ће ме дочекати на аеродрому. То је велика част. По мом мишљењу Турци су нам браћа подједнако као и Руси.

Путин и Русија су много учинили за нашу земљу. Нисмо у сукобима.

Верујем да сам безбедан. Не мислим да ће ме политички противници покушати убити.7 КОМЕНТАРА

 1. .Realizatori gubitnicke politike promovisane pre četvrt veka na Kosovu polju i dalje su u ministarstvima i otrgnutim formacijama moći. Na ulicama, u komšiluku; ubice, silovatelji i pljačkaši sa Kosova, kao, uostalom, i sa drugih ratišta, gradova i sela, udobno žive i uživaju plodove bitaka koje nisu bile isključene, glancaju činove stečene masovnim ubistvima i progonu, očekuju nova unapređenja zaborava, u državi i društvu koji se otimaju da priznaju jedino korisne delove novije istorije, njene hladnjača – lekcije
  Cuo sam da je neko od tih lazarevih mosnji napravio duvan kesu. Pametno.

  1. Zeiss, potpisao bi tvoj komentar kao izraz slobodoumnosti koja sažeto oslikava stanje u srpskom društvu.
   Ali zašto na kraju petljaš po svetom Caru Lazaru.
   Taj baliluk što provali iz tebe slušao sam kao dijete od svojih komšija i kućnjih prijatelja. Upravo takav izraz nepoštovanja srpstva mene je kao čovjeka odvratio da ikada pomislim da živim sa takvim neljudima i prinudio da živim sa ovima sa početka tvog komentara duboko svjestan da je sve ovako kako si ti napisao.
   Srami se svojih riječi, smeta ti car Lazar koji je časno branio svoje ognjište od najezde čija si posledica izgleda i ti.
   Fuj

 2. Постоје тако неки људи који су у младости неостварени на сваком пољу, од спорта, до секса, дружења………

  Они су обавезно невољени од своје генерације, обично су као слуге били пратиоци оних најјачих у разреду, на улици, мрзили су их , али су им били одани,за њих су шпијали……………..

  Сви они су претежно били са неком маном, често настрани, психички их је то разједало,, у кући су малтретирани од родитеља да буду најбољи, нажалост, неким од њих је и успјело да буду одлични ђаци, али неостварени одлични ђаци, на њихову несрећу нису били сами, били су често и одлични ђаци и они што нису настрани, они који су се поред школе остварили у младости на свим битним пољима.

  Е ту је у каснијим годинама дошло до експолозије.

  Јебем ли га, у нормално вријеме такви ће умријети као канцеларијски паразити, али свјетска, па и наша историја на Балкану је пуна апсурда, у јебено вријеме, „појединци који хоће да нама покажу ко су“ испливају на површину, е тада почиње колективно лудило.

  Срећа је па се до сада кроз историју Господ увијек умијешао на вријеме, зар не?

Коментариши