Ђукановић као Тадић: Погрешним избором зауставиће се напредак ЦГ

Погрешним избором 14. октобра могао би бити заустављен напредак Црне Горе, чиме би се она вратила старој балканској пракси бескорисног тумарања по прошлости, упозорио је носилац листе Коалиције „Европска Црна Гора“ Мило Ђукановић. Ђукановић је синоћ на завршној конвенцији у Подгорици рекао да ће побједа те коалиције на изборима бити снажан корак напријед за државу. […]

петак, октобар 12, 2012 / 09:58

Погрешним избором 14. октобра могао би бити заустављен напредак Црне Горе, чиме би се она вратила старој балканској пракси бескорисног тумарања по прошлости, упозорио је носилац листе Коалиције „Европска Црна Гора“ Мило Ђукановић.

Ђукановић је синоћ на завршној конвенцији у Подгорици рекао да ће побједа те коалиције на изборима бити снажан корак напријед за државу.

Он је рекао да је опозиција лош конкурент Коалицији "Европска Црна Гора" и да фалсификатима покушава да оспори очигледне учинке власти.

"Лоши конкуренти не критикују власт нудећи боља рјешења, него покушавају да фалсификатима оспоре очигледне учинке да би и власт срозали на властиту раван некомпетентности, некреативности, неучинковитости и неодговорности", истакао је Ђукановић.

Према његовим ријечима, власт је у претходном мандату завршила многе пројекте, у периоду када "нико у Европи није помињао развој“.

Ђукановић је оцијенио да ће наредне четири године пресудно опредијелити правац даљег развоја Црне Горе.

"У том периоду можемо учврстити архитектуру модерне Црне Горе, битно унаприједити ефикасност институција правне државе, додатно афирмисати права сваког грађанина и сваке мањине и учврстити стабилност пред економском кризом која још траје", рекао је Ђукановић.

Он је истакао да Црној Гори треба Влада која гледа напријед и која "ради за ход унапријед", као и власт у чијем ће фокусу и даље бити питања која утичу на квалитет живота грађана.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *