Ђоковићу угрожен наступ на Ролан Гросу?

Српски тенисер Новак Ђоковић рекао је да ће у недељу ићи на скенер како би се утврдила тежина повреде ручног зглоба. Новак је истакао да је добро да неће морати на операцију, али и да неко вријеме неће играти тенис, па је можда угрожен и његов наступ на Ролан Гаросу. Други рекет свијета је имао […]

недеља, 20 априла, 2014 / 11:02

Српски тенисер Новак Ђоковић рекао је да ће у недељу ићи на скенер како би се утврдила тежина повреде ручног зглоба.

Новак је истакао да је добро да неће морати на операцију, али и да неко вријеме неће играти тенис, па је можда угрожен и његов наступ на Ролан Гаросу.

Други рекет свијета је имао великих проблема са повредом у полуфиналном мечу турнира у Монте Карлу који је изгубио од Роџера Федерера са 7:5, 6:2.

„Одморићу се, нећу играти тенис неко вријеме, не знам колико дуго, то заиста сада није у мојим рукама. Тек када будем потпуно спреман, вратићу се“, навео је Ђоковић.

У изјави после меча са Федерером српски тенисер је рекао да већ дуже вријеме има повреду зглоба десне руке, али да није желио да прича о томе.

„Добро је да не морам на операцију, нема руптуре или нечега сличног. Ипак ћу морати да урадим нову магнетну резонанцу, да видим да ли се ишта промијенило после претходне коју сам радио прије недељу дана“, закључио је Ђоковић.

Повреда и неизвјестан период опоравка могао би да утиче и на Новаков наступ на Ролан Гаросу, који почиње за шест недеља.