Ђоковић и Троицки, поново

Новаку Ђоковићу било је потребно само 54 минута да кући пошаље Ернестса Гулбиса, који није имао ни најмање шансе да се у Индијан Велсу озбиљније супротстави трећем тенисеру свијета. Новак је кренуо агресивно од самог почетка, када је послије малих проблема у првом гему на свој сервис почео да ређа брејкове. Гулбис је нападан са […]

среда, 16 марта, 2011 / 10:40

Новаку Ђоковићу било је потребно само 54 минута да кући пошаље Ернестса Гулбиса, који није имао ни најмање шансе да се у Индијан Велсу озбиљније супротстави трећем тенисеру свијета.

Новак је кренуо агресивно од самог почетка, када је послије малих проблема у првом гему на свој сервис почео да ређа брејкове. Гулбис је нападан са свих страна и није више знао гдеј да се окрене, а Ђоковић је већ стигао до 6:0 у првом сету.

Сличан почетак виђен је и у другом сету, поново је Новак први сервирао, а затим након брејка повео са 4:1. Ту се није зауставио већ је одмах направио још један брејк за 5:1, што му је омогућило да сервира за меч и реши га у своју корист.

Ђоковић ће у четвртом колу турнира у Индијан Велсу играти против Виктора Троицког који је са 6:3, 6:3 побједио Француза Микаела Лодру и изборио пласман у 4. коло.Оставите одговор