Ђоковић бренд амбасадор Мерцедеса

Најбољи српски и свјетски тенисер Новак Ђоковић нови је бренд амбадасор "Мерцедеса”, пошто је данас потписао спонзорски уговор са представником њемачке аутомобилске компаније, Андреасом Биндером. „"Задовољство ми је што сам постао амбасадор водеће свјетске аутомобилске компаније. Трудћу се да кроз ову сарадњу осмислим што више хуманитарних акција на националном и међународном нивоу”, рекао је Ђоковић […]

понедељак, 19 септембра, 2011 / 17:49

Најбољи српски и свјетски тенисер Новак Ђоковић нови је бренд амбадасор "Мерцедеса”, пошто је данас потписао спонзорски уговор са представником њемачке аутомобилске компаније, Андреасом Биндером.

„"Задовољство ми је што сам постао амбасадор водеће свјетске аутомобилске компаније. Трудћу се да кроз ову сарадњу осмислим што више хуманитарних акција на националном и међународном нивоу”, рекао је Ђоковић на конференцији за новинаре у Тениском центру „Новак” на Дорћолу..

Представник „Мерцедеса” је поручио да Србија може да буде поносна на таквог спортисту као што је Ђоковић.

„Новак је подигао тенис на виши ниво и свакако је водећи спортиста свијета у 2011. години”, рекао је Биндер и додао да ће Ђоковић бити савршени амбасадор „који ће исписати још много страница тениске историје”.

„Новак је својом личношћу и изванредним спортским достигнућима освојио срца милиона људи широм свијета”, рекао је Биндер.0 КОМЕНТАРА