Ђокић посјетио градски одбор у Бањој Луци

Предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић изјавио је да је након проведених унутарпартијских избора у бањалучком Градском одбору Социјалистичке партије видан напредак, којем свједочи све већи број нових чланова и политичких активности.

недеља, фебруар 18, 2018 / 12:12

„Само од почетка ове године у Социјалистичку партију у Бањалуци се учланило више од 500 људи и то овом одбору, али и нашој партији у цијелини даје нову енергију“, рекао је Ђокић након састанка са новоизабраним руководством Градског одбора СП Бања Лука.

Предсједник је овом приликом истакао да снажно подржава активности бањалучког одбора Социјалистичке партије на јачању мјесних организација које су темељ сваке добро организоване политичке партије.

„Социјалисти су увијек на најбољи начин знали да граде организацију, образују кадрове и праве структуру која је неопходна за провођење политика усмјерених на бољи живот свих грађана“, рекао је Ђокић.

Предсједник Градског одбора Горан Селак захвалио се на подршци предсједнику партије Петру Ђокићу и предсједнику Извршног одбора Главног одбора Слободану Протићу који је присуствовао састанку. .

„Изузетно ми је задовољство што сам руководство странке могао информисати да расте повјерење грађана према нашој партији и да влада велико интересовање за активности које смо покренули, што је резултовало прикључењем више од 500 нових чланова, рекао је Селак.

Додао је да су у Социјалистичкој партији отворена врата за све добре и вриједне људе јер се ова странка бори за достојанство обичног човјека, хуманије друштво и права грађана Републике Српске.

Селак је најавио да ће управо поводом Свјетског дана социјалне правде, 20. Фебруара ове године у Бањалуци Градски одбор организовати предавање на тему „Социјализам и социјална правда“.2 КОМЕНТАРА

  1. 500…за мјесец и по.. вау…хаха..па то није успјело ни Радовану Караџићу у најјача времена СДС – а.,НУ, што јес јес капацитет си.
    Ти не требаш ни ићи на изборе, само пошаљеш цику жељени проценат и они објаве..вјероватно ће тако и бити.

  2. Рука руци, ми смо шупци !!! Партократска неокомунистичка банда, на челу са пресуђеним крадљивцем. Алал вам ћуфта !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *