Ђокић: Не распуштамо градски одбор, ојачавамо га до прољећа

Предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић изјавио је да ће Извршни одбор ове партије пружи неопходну помоћ и подршку бањалучком Градском одбору ради побољшања рада и анимирања додатног чланства овог одбора. Ђокић је рекао да није ријеч о распуштању одбора, већ да желе да ова организација, која има велико чланство, буде додатно ојачана квалитетним људима који […]

понедељак, 14 децембра, 2015 / 13:45

Предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић изјавио је да ће Извршни одбор ове партије пружи неопходну помоћ и подршку бањалучком Градском одбору ради побољшања рада и анимирања додатног чланства овог одбора.

Ђокић је рекао да није ријеч о распуштању одбора, већ да желе да ова организација, која има велико чланство, буде додатно ојачана квалитетним људима који ће бити видљиви дио партијске структуре.

"Бићемо присутни у свакој мјесној организацији у наредном периоду и почетком прољећа одржаћемо изборну конференцију Градског одбора", рекао је Ђокић новинарима у Бањалуци.

Он је напоменуо да је бањалучки одбор остварио добре резултате на посљедњих неколико избора.0 КОМЕНТАРА

 1. dovoljno je reci da sve konce u B.Luci vuku dva najveca ljigavca u SP – matori i ofucani Marjanac i demagog Protic. Zbog njih dvojice ljudi bjeze od SP u B.Luci. Na kraju krajeva izborni rezultat najbolje su pokazali koliko vrijedi Protic. Umjesto da bude smjenjen sa svih stranackih funkcija on je postao predsjednik poslanickog kluba. Boji se Perica Djokic da Milakovic ne ojaca previse. Vec vidjena prica.

 2. Druže moj, sve si rekao o sebi i Milakovićima kad si odlučio da vrijeđaš, umjesto da argumentima obrazložiš svoj stav. To je tvoja slika i prilika i način rada tebe i tvojih nalogodavaoca (čitaj Milakovići). Dotični drugovi koje si ti spomenuo nemaju ni jednu aferu (oraha u džepovima), za razliku od tih koje ti braniš. Svoje škole su završili pošteno do nivoa koji su htjeli i na vrijeme, za razliku od tvojih nalogodavaoca koji nisu znali šta su završili dok nisu vidjeli diplome. Volio bih da ti tvoji mogu javno pokazati svoje diplome, jer ovi „ljigavci“ to mogu. „Ljigavci“ mogu dokazati i da su imovinu stekli na pošten način, a za tvoje se bojim da to ne bi bilo moguće. Ti tvoji uspješni drugari Mil… su par godina u partiji i svi imaju funkcije koje su im dali ti koje ti nazivaš ljigavcima, i opet nisu zahvalni. Sad će izgubiti sve, zasluženo. Dobili su po nosu, i ti tu ne možeš ništa nego samo pjeniti i vrijeđati. Mislili ste nestatutarno oteti gradski odbor, ali vam nije uspjelo. Slavodobitno ste izašli u medije i ispali glupani. Sad možete samo vrijeđati, a to je znak da vas je zabolilo, a ja ti kažem da će tek da vas boli. Adio !

 3. GA-DE MI SE O-VI PI-NO-KI-JEV-CI.

  Da nije njih i markopolovaca gromada ne bi mogla da sprži zemlju i ljude u njoj, ali ova dvojica koja su mu se priključila , ovi kvinslinzi, po meni, su veći krivci i odgovorniji za zločine nego zmaj.

  Jer, opet po meni, zar onaj koji drži žrtvu ispred panja nije isto toliko odgovoran za zločin koliko i dželat.

  Krivica njihova je još veća što njih niko nije natjerao, niti ucijenio da budu članovi zločinačke organizacije. Pohlepa ih je dovukla do toga da se ogriješe o narod svoj, da izgube sve i poslednju mrvu ljudskosti koju su imali, i ako su je imali.

  Pucali su bijedom u ljude, a pucati u ljude bijedom zbog čega su hiljade umrle , ubijali se, bježali i još uvijek bježe u daleki svijet, zločin je , nadam se koji će biti kad-tad procesuiran.

  Oni su apsolutni vlasnici života naših i naših smrti, od njih zavisi ko može, a ko ne može da radi, a oni koji donose takve odluke, ustvari donose smrtne presude.Bez posla, nema života. Nije čovjek perpertum mobile.

  Sve dok ova trojica ne budu iza brave, ova republika je giljotina.