Ђокић: Коридор најславнија битка ВРС

Министар рада и борачко-инвалидске заштите Републике Српске Петар Ђокић оцијенио је да је војна операција Војске РС пробоја коридора кроз Посавину, познатог као „коридор живота“, једна од најславнијих битака ВРС у протеклом Одбрамбено-отаџбинском рату.   "Ми традиционално на Дугој њиви на посебан начин славимо ову велику и часну војну операцију ВРС, којом је обезбјеђено територијално […]

субота, 25 јуна, 2011 / 23:20

Министар рада и борачко-инвалидске заштите Републике Српске Петар Ђокић оцијенио је да је војна операција Војске РС пробоја коридора кроз Посавину, познатог као „коридор живота“, једна од најславнијих битака ВРС у протеклом Одбрамбено-отаџбинском рату.

  "Ми традиционално на Дугој њиви на посебан начин славимо ову велику и часну војну операцију ВРС, којом је обезбјеђено територијално обједињење РС и потом сачувана њена стална компактност", рекао је Ђокић Срни на Јахорини.

Према његовим ријечима, операција "Коридор" значајна је и по томе што се радило о класичној војној операцији, која је уз учешће великог броја борбених јединица изведена по методама и стандардима вођења војних акција.

"Сви ми у РС поносни смо на акцију пробоја коридора, јер током ње није било ниједне мрље и ниједан припадник ВРС никада није због учешћа у тој операцији осумњичен нити оптужен за кривично дјело ратни злочин ", рекао је Ђокић.

Он је подвукао да грађани РС високо цијене и памте херојски подвиг ВРС на Требави.

"Традиционално и свечано обиљежавање Видовдана, Крсне славе ВРС, најбољи је доказ колико се наш народ живо сјећа и дубоко поштује храброст, јунаштво и патриотизам који су српски борци показали у Одбрамбено-отаџбинском рату", закључио је Ђокић.

У организацији Одбора Владе РС за његовање традиције ослободилачких ратова, на Дугој Њиви, код Модриче, сутра ће бити обиљежено 19 година од пробоја коридора кроз Посавину, познатог као "коридор живота".

Акцију "Коридор `92" извеле су здружене јединице Војске РС и Српске војске Крајине на Видовдан 28. јуна 1992. године над снагама муслиманско-хрватске коалиције, чиме је окончана 42 дана дуга копнено-ваздушна блокада најзападнијих српских земаља.

Операција "Коридор", којом је на Видовдан ослобођен пут кроз Посавину и спојена бањалучка регија са Семберијом и Србијом, према оцјени многих најбриљантнија је војна, хуманитарна и хумана акција у протеклом рату коју су извеле јединице Првог крајишког корпуса у садејству са снагама Специјалне полиције Републике Српске Крајине.

Коридор је био спас за српски народ на огромном простору, од Гламоча и Грахова на југу до Градишке на сјеверу, Новог Града на западу до Добоја на истоку, у западној Славонији, Банији, Лици, Кордуну и книнској Крајини.

У операцији "Коридор", погинуло је више од 300 српских војника, а рањено 1 100. Недостатак кисеоника у породилишту у Бањалуци, због чега је умрло 12 беба, био је повод да се крене у битку за живот, односно у пробој коридора према Србији. Пут преко Дуге Њиве назива се и "коридором живота".

На том простору, одсјеченом агресијом муслиманско-хрватских снага, тада је живјело више од милион и по Срба.

Одбор Владе РС за његовање традиције ослободилачких ратова утврдио је 2007. године обиљежавање 18 значајних историјских датума међу којима је и Видовдан – пробој коридора, као један од најзначајнијих у историји српског народа.

Традиционално, манифестација на Дугој Њиви одржава се недјеље прије Видовдана – 28. јуна када је на простору Модриче завршена операција "Коридор `92".

Промовисана књига Операција `Коридор `92`

Операција пробоја коридор кроз Посавину била је најсвјетлија операција у посљедњем одбрамбено-отаџбинском рату, вођена по свјетским правилима ратовања и женевским конвенцијама, која је према свом значају била судбоносна за српски народ и Републику Српску, рекао је генерал Војске РС Новица Симића на вечерашњој промоцији своје књиге "Операција `Коридор `92`" у Модричи.

Да није било акције "Коридор", нагласио је генерал Симић, Република Српска не би опстала, а српски народ у БиХ задесила би судбина Срба у Хрватској.

"Због тога, а и ради расвјетљавања догађаја на овим просторима у посљедњем рату, књига има и велику историјску вриједност", нагласио је Симић наводећи да су у расвјетљавању догађаја коришћени и документи Хрватског вијећа обране и регуларне војске Републике Хрватске које су повремено дјеловале на простору Посавине.

Он је додао да су акцију "Коридор 1992" извеле здружене јединице Војске РС и Српске Војске Крајине 28. јуна 1992., чиме је окончана 42 дана дуга копнено-ваздушна блокада најзападнијих српских земаља.

"Коридор је био спас за српски народ на огромном простору, од Гламоча и Грахова на југу до Градишке на сјеверу, Новог Града на западу до Добоја на истоку, у западној Славонији, Банији, Лици, Кордуну и книнској Крајини", истакао је српски генерал.

Он је за резултате операције Коридор посебне заслуге приписао команданту Првог Крајишког копруса ВРС генералу Момиру Талићу.

Предсједник Борачке организације РС Пантелија Ћургуз рекао је да ова књига представља позив борцима одбрамбено-отаџбинског рата да слободно говоре о рату који је Србима био наметнут. "Нисмо имали избора, водили смо борбу за опстанак, за голи живот", истакао је Ћургуз.

Рецензент књиге адмирал Бошко Антић подсјетио је да је смрт 12 беба у бањалучком породилишту због недостатка кисеоника био јак мотив за борбу и успјех операције.

Представници Борачке организације Модрича додијелили су генералу Симићу Повељу ове организације, а у име грађана Модриче аутору књиге се захвалио начелник Младен Крекић.

Промоцији књиге, чији је издавач Борачка организација Републике Српске, поред великог броја грађана Модриче и сусједних општина, руководства Општине и Борачке организације Модрича присуствовали су и помоћник министра рада и борачко-инвалидсје заштите РС Душко Милуновић и велики број бивших команданата и сабораца генерала Симића.0 КОМЕНТАРА

 1. Ништа о протестима око болнице Касиндол, због додикових кумова, министара…јадна ли си Републико Српска!?

 2. Болница мора да се гради, под хитно! Мислим да је приоритет Касиндо и да је понижавајуће ово што се дешава по том питању. Неки дан ми дошло да се расплачем када сам видјела како су их елегантно избацили из приче, а стање је очигледно катастрофално, показују слике рушевине коју представљају као болницу! x-(

  Ипак, користити ово… организовати протесте, убирати политичке поене… типично за ову странку. x-(

 3. Највећа срамора Коридора је Ђокић. А Сарајево је било и остало прва линија одбране РС. Овдје у Бања Луци то никада неће схватити. Иако живим овдје одвајкада то вам је тако, драги моји Срби сарајевски.

 4. da, velika bruka i sramota je sto na kostima boraca, junaka koji ugradise sebeu RS uzivaju mafijaskokriminalnozlocinacki neljudi kakvi su djokic, pantelija, naavno na celu sa ronhilmajstorom,placenikom i unistivacem RS.

 5. rammstein
  Нисам мислио да се мијешам али ти морам написати да се у све стављаш и да си сваком лонцу поклопац.
  Пратећи мало твоје писање и ставове које износишједан си од највећих душмана и Републике Српске и Срба као народа, јадан ли је и овај портал на кома ти пишеш. Јадан си и човјек и душа ти је отрована неко недефинисаном мржњом.

  NOIR
  Зар си се ти нашао да пишеш ко је срамота за Коридор, ти који рата и не виђе.
  Ја сам на том истом Коридору губио своје пријатеље, саборце из читаве Крајине, ти изроде знаш гдје је била линија одбране Републике Српске, како те није срамота да овако пишеш, али јаднији су и они који су ти то и дозволили.

  prijedor
  Ти би могао да одеш код доктора ако ти је књижица овјерена.
  Не могу такви као ти да ову велику битку као што је пробој коридора у Посавини на било који начин доведу у питање писајући овако. Тамо је била и 43 Приједорска 6. Санска 11 Дубичка 1. оклопна , 2 Посаваска. Јединице СВК, ТребавскаЛака бригада моја Вучијачка лака бригад, легендарна јединица Вукови са Вучијак, моји посавци и крајишници раме уз раме се борили и то смо јуче достојанствено прославили на Дугој Њиви на Требави.

  Јадни ли сте и чемерни кад вам ништа није свето изроди Српског народа и највећи шљаму који нажалост овај народ имаде кроз своју историју.У протеклом рату дадо својих 53 мјесеца од резерве преко добровољног одласка у Западну Славонију па преко Коридора у априлу и мају па све до пробоја, обиђох сва ратишта у РС и сад читам шта пишете срам и стид да вас буде.

 6. da bio sam u 43.slavnoj na tom prostoru, u to vrijeme, cime se naravno ponosim.
  ali, nazalost, od ove bitke, i svih ostalih najveci sljam srpski , kriminalnomafijaskozlocinackidodikovskoronhilovski ima jedinu korist. borci, njihove porodice i 90 % naroda je postalo roblje laktaskozlocinackom djavolu.

 7. kubadors, 27.06.2011. 12:33:58

  захваљујем на читању мојих коментара и треба да читаш, али да ти нешто уђе у ту главурду, а овако нема фајде ти и додик сте иста сорта гњиде, увијек су вам уста бржа од памети.

  ако овим честитим људима, који су створили тај коридор не смета да им у првим редовима стоје они који су били криминалан симбол тог коридора, шверцујући цигарете и нафту приграбили милионе марака на муци сопственог народа, онда је то њихова ствар.

  Међутим, кад сподобе попут додика и ђокица одлуче да затворе клинички центар Касиндол и тако сав српски живаљ на подручју сарајевско-романијског платоа препусте на милост и немилост доктора из клиничког центра Кошево у федералном Сарајеву, е онда то није само њихова ствар, него је то за убиство.
  Замисли сад неког ратног војног инвалида, који овиси о медицинском третману, а они га шаљу ни мање ни више већ код оних против којих је задобио те ране!?
  Па мамицу ли вам олошку, има ли границе тај ваш аутошовинизам, или као што господин „приједор“ каже геноцид над властитим народом!?
  Коме ми уплаћујемо доприносе? Зашто, ако нам се одузима основно право на лијечење!?

 8. svi su izgledi da ce borci morati da probijaju koridor ispred zgrade vlade , i to golim rukama ukoliko misle da iko ziv prezivi dodikovu snsd genocidnu protiv svoga naroda vladavinu.
  bolje grob nego rob!!!!!!!!!!!!!!

 9. prijedor
  Ти си једино могао бити у 505 бужимској изроде, не знаш ти ни гдје су вођене борбе на пробоју коридора. Знаш ли ти ко је био Радмило Зељаја, где је то 43 држала положаје, куд је био правац напада , где су држали положаје?
  Проваљен си и ти и овај““rammstein““ ако вам се не свиђа у Републици Српској а ви онда наберите у Нови Зеланд или Сауди Арабију.

  rammstein

  „“““Па мамицу ли вам олошку, има ли границе тај ваш аутошовинизам, или као што господин „приједор“ каже геноцид над властитим народом!?“““

  Е па да ти напишем нико није оставио клинички центар Касиндол, а то што си написао не стоји глупсону.
  РС има свој здравствени фонд и то што палиш овде на фронталу не пролази.
  Не може се у педерацију ићи са књижицама социјалног из РС.
  Мамицу ја таквима као ти говно једно исфрустрирано и смраду један просипаш се по овом фронталу као стајњак и врђаш људе заједно са овим „“приједором““ нашли сте се сроље једне али хвала Богу да остајете сами у свом смраду.

 10. kubadors, 28.06.2011. 00:19:59

  Лажеш пичко есенесдеовска, кад је сам начелник болнице Касиндо лежао на Кошеву у болници зимус послије повреде, а не у својој болници, коњу неопојени, кога ти овдје убјеђујеш у своју и додикову лаж!?

  Свака тежа саобраћајка, иде се на Кошево, сваки озбиљнији случај исто тако, ко год има финансијску могућност иде код њих, јер имају далеко боље услуге!
  За које кур..чево здравље ми онда плаћамо то здравствено осигурање посраном џомбићу и шкрбићу?

 11. Slijepi ste pored očiju !! Pa zar mislite da će se napraviti ta bolnica u Bijeljini i još se svađate što nije Kasindo :D:D:D:D Zar niko ne vidi da su pare od telekoma potrošene i da je država u finansijskom kolapsu ovaj kredit je potreban za krpljenje budžeta a ne za bolnice ali jadan narod može svašta progutati !!!

 12. da, bio sam komandir cete. ponosim se time, ali se kajem sto nisam likvidirao svercere.

  ali, nesretan sam sa ko uziva plodove borbe srpskog naroda:genocidni zlocinci svoga naroda, strani placenici, ljudski olos, djavolskopohlepni stvorovi, u cijem kolu si i ti.gledati kako umire tvoj narod osudjen od manijaka na nestajanje i odobravati mu, osudjujes svoje potomke na prokletstvo.

 13. Рамо не кењај, ево ти један коментар „“задовољних услугама те болнице““

  „“““Kada sam otišla da smjestim majku, direktor ove bolnice Slavko Ždrale mi je samo za krevet tražio 1.000 KM, dok su za operaciju kuka mojoj sestri uzeli oko 4.500 KM. Ova operacija, nažalost, nije bila uspješna, jer ona sada hramlje, a povrh svega mora ići na operaciju drugog kuka. Osim toga, u vrijeme njihovog boravka u bolnici sve lijekove, od andola do injekcija, morali smo sami plaćati. Zamislite kakva je to bolnica u kojoj zajedno u sobi leže muškarci i žene“, kaže naša sagovornica D.J.

  Šezdesetosmogodišnji pacijent Dragica Rašević iz Pala smještena je na Odjelu hirurgije u ovoj bolnici. U vrijeme posjete ekipe „Nezavisnih“ ispričala nam je da joj je u toku operacije dojke povrijeđeno oko, nakon što su joj u operacionoj sali na glavu pali instrumenti.

  „Nakon što sam na dojci primijetila izraslinu veličine lješnjaka, obratila sam se ljekarima, koji su mi rekli da se to mora operativno izvaditi. Smjestili su me u bolnicu i u utorak su me operisali. Ali kada sam se probudila, vidjela sam da mi je oko totalno plavo i kada sam pitala ljekare šta mi se desilo, oni su mi odgovorili da su mi na glavu pali neki bolnički instrumenti“, rekla je Raševićeva.““““““

  Према томе у наведеној болници би се требало нешто промјенити.
  Буди сигуран да болница у Касиндолу неће остати као што прижељкујеш само да би имао о чему писати, иста ће се реконструисати и довести у стање које заслужује.

  PeroPerić

  Теби ни једна болница неће моћи помоћи..
  http://www.bolnicabijeljina.com/Galerys.aspx

  prijedor

  Гдје си ти био командир чете?
  Што се проваљујеш више,нешто су ми ови твоји коментари слични онима из „“аваза““.командиру чете.

  http://www.vostok.rs/index.php?option=btg_novosti&catnovosti=0&idnovost=9629

  Ниси ти био ни близу ових догађаја!!!

 14. ko od nas dvojice laze, ili nije u pravu, neka mu se vrati njemu i njemu najdrazima.
  imao sam gdje da odem, da budem daleko od ovih prostora dobro situiran, ali nisam ni pomislio, ostavljajuci porodicu u svom pd. i nije mo zao, i opet bih to uradio, ali drugacije bih se razracunao na koridoru sa kriminalcima . vezao bih ih za slepere, pa ne bi nam bio sad genocidni vladar i predsjednik.
  i one iz 505. buzimske vise postujem nego njega, jer oni su se borili za svoj narod, a on cini sve da njegovog nestane.

 15. kubadors, 28.06.2011. 10:24:15

  па ти или си луд ил ти ноге смрде, или и једно и друго о болници овако:

  http://www.palelive.com/pocetna/aktuelnosti-pale/25627-Bolnicu-Kasindo-uključiti-u-projekat-gradnje.html

  Bolnicu Kasindo uključiti u projekat gradnje .

  Skupština grada Istočno Sarajevo traži od Vlade Republike Srpske (RS) da u projekat kreditnog zaduženja za izgradnju bolnica u Banjaluci i Bijeljini uključi i izgradnju bolnice Kasindo.

  Gradonačelnik Vinko Radovanović rekao je danas na konferenciji za novinare da Skupština grada neće odustati od gradnje bolnice, jer ona mora ući u ovaj projekat, u suprotnom može doći do urušavanja zgrade u kojoj su pacijenti.

  „Nadam se da ćemo preko svojih poslanika u Narodnoj skupštini RS Bolnicu Kasindo staviti među prioritete i nećemo odustati od njene gradnje. Na raspolaganju su i druge metode kojima ćemo, ako budemo prisiljeni, pristupiti“, naveo je Radovanović.

  Načelnik opštine Istočna Ilidža Predrag Kovač, na čijoj teritoriji se nalazi Bolnica Kasindo, istakao je da su obezbijeđeni svi potrebni infrastrukturni priključci za gradnju bolnice za koju je potrebno izdvojiti oko 80 miliona KM.

  „Cilj nam je gradnja nove bolnice koja će stanovništvu, ne samo grada Istočno Sarajevo, već cijele regije, obezbijediti da u narednih pedesetak godina imaju adekvatnu zdravstvenu zaštitu“, rekao je Kovač i podsjetio da je opština Istočna Ilidža na ovaj lokalitet u infrastrukturu uložila oko 10 miliona KM.

  Kovač je naglasio da je opština spremna da ustupi zemljište za gradnju nove bolnice, kao i na oslobađanje od rente i uređenje za gradnju, jer se radi o objektu od šireg interesa.

  Predsjednik Skupštine grada Istočno Sarajevo Miroslav Lučić istakao je da je odluka da se Bolnica Kasindo ne uključi u kreditno zaduženje za izgradnju bolnica izazvalo ogorčenje kod svih u ovom gradu.

  све ово је забиљежено 24.јуна ове године, значи нема лажи нема преваре, а то шта је ко рекао у независним новинама, то је задњи цинизам, познати су услови рада ове болнице, без исправне чесме за воду, а камоли шта друго, да ли је потребније ту интервенисати или спашавати гузице жељезницама и улагати у линије непостојеће „аир српске“!?

 16. a, iz avaza nikada nisam procitao ni slovce, niti ga uzeo u ruke. ti po zadatku ides da vidis i pokupis informacije sta koji misle i govore.
  e, pa reci sefu, da mu onaj iz pd zeli ono sto on uradi od moga naroda, , dakle , zelim da mu se zatre sjeme.

 17. prijedor,
  „““i one iz 505. buzimske vise postujem nego njega, jer oni su se borili za svoj narod, a on cini sve da njegovog nestane.“““

  Шта има ново у Бужиму. Јел се сада боље осјећаш.
  Видим да ти је овде администратор одобрио да пишеш свашта, па нећу ни ја штедјти ни тебе. Као прво јебо те Дудаковић и сви муслимани у Приједору, да Бог да ти оног сина високо обрезаног узели у данку крви и од њега направили везира као од тебе.

  „““ dakle , zelim da mu se zatre sjeme.“““

  Е даће Бог и ја кажем да такви као ти нестану заједно са комплетним породицама и сјеме да вам се затре.

  Утуви себи у главу болесни човјече шта би се десило да сви овако пишемо, и овако одговарамо.
  Прочитај шта ти написа, ово је само мало блаже од оног како ти пишеш.
  Моја ти је препорука да потражиш доброг лекара.

 18. rammstein, 28.06.2011. 12:44:26

  Болница у Касиндолу ће бити изграђена.

  „““значи нема лажи нема преваре, а то шта је ко рекао у независним новинама, то је задњи цинизам, познати су услови рада ове болнице, без исправне чесме за воду, а камоли шта друго“““

  Имовину треба чувати, нису то урадили озренци добојлије или крајишници.

  Бит ће изграђена а онда ћеш ти писти овако.
  Цитирам;
  „“Почела је изградња болнице у Касидолу, ово је још једна обана народа овога краја који херојски одбрани Републику Српску, народ нема шта да једе а они зидају оволике зградурине“““

  Препознао особу која се представља
  „““rammstein““
  Објавит ћу ти то вечерас.
  Наравно знам ко се крија иза назива
  „“ prijedor““
  Вечерас ћу ти ставити слику да те сви виде..

 19. turci su uzimali trecinu, a ovi uzimaju sve , zasad osim vode i vazduha..
  nije mi vazno tvoje misljenje, gdje sam i sta sam bio,znam ja, moji saborci, i onaj iznad nas.
  ko brani zlocin i zlocince, taj je za lijecenje i genocid nad svojim narodom,kao ti.
  braniti onoga ko cini ravnu sjecu moga naroda je monstrumsko djelo.

  pristalica sam one niceove:i mala osveta je ljudskija nego nikakva.
  dakle, ko zlo misli mome narodu, ko mu oduze sve, neka mu se vrati stostruko.,

 20. kubadors, 28.06.2011. 14:19:59

  Имовину треба чувати?? ма замисли, а кад то кажеш ти што држиш прст у дупету оног кретена из лакташа који нашу имовину списка ко покрер апарат, ма нема даље!

  То што је та зграда стара преко педесет година и што се у њу не улаже ништа од стране министарства здравља(нездравља) то тебе боли уво!

  Па ти си већи пас од васића, који се брине за имовину ОЦ Јахорина, а тамо поставили све клијентелу из снсд-а, да би што боље разјебали олимпијски центар, распродали хотеле и ставили паре себи у џеп!

  Како то ти тврдиш да ће се болница у Касиндолу правити? Ако је твој министар, јер то није наш министар, избацио из плана изградње болница, јел то ви имате неке приватне аранжмане, мимо процедуре!?
  Ето какви нама магарци хоће да владају! додиковци не умијете промјенити осигурач за струју, а хоћете сву власт! стока!

 21. Učesnik sam koridora, sramota me kad vidim da o tom priča ratni profiter i obični švercer Dodik, komunjara i udbaš Đokić,drugorazredni oficir Ćurguz.
  Gdje nestadoše borci sa koridora?
  Robija SNSD-sloboda narodu

 22. Vlast možeš da voliš ili ne,ali činjenica je da je ista legalno izabrana.Narod je tako odlučio.Ja spadam u one ljude koji smatraju da je narod načinio kardinalnu grešku i da su birani ljudi koji nam ne mogu donijeti ništa dobro.Lično mislim da su njima u prioritetu lični interesi,a o narodu će se „brinuti“ kada dođe vreme za izbore.
  Koridor je velika pobjeda Srpskih boraca za spas svoga naroda.To niko ne može da spori.Godišnjicu ovog događaja trebalo je da obeleže oni koji su u istom učestvovali sa puškom u ruci.Oni koji vode Boračku organizaciju RS trebalo bi da zbog sadašnjeg odnosa vlasti prema borcima,sve ovo posmatraju sa nekog drugog mjesta,jer su oni svojim neradom sve ovo i dozvolili.
  Svim onim Srpskim junacima koji izvojevaše veliku vojničku pobedu čestitam i želim im sve najbolje u životu,a komentatorima na ovom portalu sugerišem da ne vređaju jedni druge,već da poštuju i uvažavaju svačiji stav.

 23. pajo, pajo nemoj tako, objavicu ti sliku da te svi vide. kako mozes tako da govoris?
  sve su nam oduzeli, sada je na redu spijunaza da vide ko smije da razmislja svojom glavom, a sa tom glavom smo bili na koridoru i oslobadjali koridor da ronhil prolazi slobodno. sada smo neprijatelji iz buzima.pozdrav paji iz pd!
  pozdrav i travnicaninu.Tvoji komentari su mi uvijek dragi i bliski.

 24. Sada borci zatvaraju koridor, nakon čega počinje lov na SNSD-ovce i njima slične
  Robija SNSD-sloboda narodu

 25. Па ти си већи пас од васића, који се брине за имовину ОЦ Јахорина, а тамо поставили све клијентелу из снсд-а, да би што боље разјебали олимпијски центар, распродали хотеле и ставили паре себи у џеп!

  Jahorina je razjebana, i ono malo turista su uspjeli rastjerati.

 26. kubadors, 28.06.2011. 14:19:59

  и наравно шта би од слике? и наравно да је тебе и додика задојила истом лажљивом сисом трула баба биљана, а сад си ти наставио сисати твог додика!

 27. Ramstein, sliku kubadoRSa i njegovog mecene vidio sam jutros u prodavnici na govedjom gulasu.
  meceninina vratina volovska.

 28. rammstein,
  prijedor,
  Објавит ћу вам слике само сад радим на прикупљању ваших биографија.
  Бит ће то објављено но сики рики. И овај и остали портали и електронски медији ће знати све о вама и о гомили написаних ваших текстова, припремите се за изненађење.

 29. sliku tvoju ljubim,
  sapcem tvoje ime,
  vjetar nosi rijeci:
  ne zaboravi me….

  fotografiju mozes da objavis, slika imam poprilicno u svojoj privatnoj kolekciji, ali nijedan portret.
  dakle, sliku moju ne mozes da objavis.
  pozdrav iz buzima.

 30. i, koji god ti podatak iz moje biografije zatreba, pitaj slobodno, javicu ti.pohiti, jer krajem nedelje idem na daleki i dugi put, tamo gdje nikada nisi bio, niti ces biti.odoh na carobni Bajkal,skoro dva mjeseca.
  pozdrav iz buzima.

 31. i, koji god ti podatak iz moje biografije zatreba, pitaj slobodno, javicu ti.pohiti, jer krajem nedelje idem na daleki i dugi put, tamo gdje nikada nisi bio, niti ces biti.odoh na carobni Bajkal,skoro dva mjeseca.
  pozdrav iz buzima.

 32. kubadors, 29.06.2011. 16:00:52

  хахахаха…јеси ти чађов помоћник? кер?
  ајде баш да видим ту биографију, мени је моја позната, а баш бих волио да на тај начин упознам овог поштеног човјека из Приједора, бар да знам с ким дјелим исто мишљење, а о ја о себи све знам, ако те занима само питај!

 33. prijedor, 29.06.2011. 17:34:17

  „““odoh na carobni Bajkal,skoro dva mjeseca.“““

  Нешто си се унервозио чим два пута остављаш један те ист пост.
  Нисам био тамо али био сам на Канарским отоцима.
  Да ово можда беганија због објаве слика и биграфије,па што баш тамо.
  Ево нешто за сретан пут, остао ти нама на 1620 метара дубине мада мислим да је и то мало.

  rammstein, 29.06.2011. 18:33:18

  Нисам Чађин човек ово је више интерно.
  Овај ти „“приједор““иде чак на Бајкал, имам и за тебе једну дестинацију мислим да ће ти се свидјети, рецимо острво Камичатка.
  Ето он у језеро а ти на острво, сам што даље од рачунара.

  Скупљајући податке о вама двојици дошао сам до једног веома интересантног податка а везано је за суду у Хагу, и нимало ме не изненеђују ваша писања по овом порталу, јер сте на истог преплаћени и не видим да користите неке друге портале осим што овај из „“приједора“ има ницк и на „авазу“.

  Преко посебних канала ћу доћи до свих информација о вама двојици, овом из „“приједора““ који жели да заметне траг неће помоћи јер знам да иде на запад, ако и оде.

 34. ne idem na zapad, to je bilo nekada davno interesantno. na kanarima nisam bio niti hocu.prosle godine 18 dana sam bio na kamcatki, a ove , akobogda na Bajkal.
  nemam motiv da tebi lazem, a pogotovo da te se plasim.moja kozara je izasla na kraj sa turcima, svabama, ustasama, komunistima, pa ce i sa antisrpskim-nato-vatikanskim placenikom-unistivacem moga naroda, dodikom.a sta ti fali od moje biografije, dostavicu ti na kojem hoces jeziku. krajem avgusta se citamo akobogda opet.jos cemo se citati nekoliko dana, a onda majcici rusiji u pohode.
  pozdravljam Ramsteina!

 35. ah, zaboravio sam, pozdravljam, kada vec spominjes hag, sve svoje prijedorcane,saborce, komsije i prijatelje, pozdravljam naseg djenerala.

 36. prijedor, 29.06.2011. 22:43:46 [8

  „““moja kozara je izasla na kraj sa turcima, svabama, ustasama, komunistima,“““

  Не узимај легендарну планину, нашу Козару у своје „пишање“ које просипаш на овом портал, и још нешто имаш ли ти велико слово у реченици, „обрезани“ пардон образовани човјече. Иди изроде и не враћај се више.
  Ма ја мислим да си се дао у беганију. Ето да Рами не предложи да оде на Камичатку не би знао да си већ био тамо.
  Само да знаш понеси крему за сунчање тамо је у ово доба године јако топло.

  Имам ја за тебе још једну дестинацију, сифурно си већ и био ал нема везе, рецимо обећана земља то је код јужног пола на
  Антартику
  http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%B0:Ceremonial_South_Pole.jpg

  Само још хвали она из Козарца.
  Сретан пут и останаи на оних 1620 метара дубине.

 37. „““ah, zaboravio sam, pozdravljam, kada vec spominjes hag, sve svoje prijedorcane,saborce, komsije i prijatelje, pozdravljam naseg djenerala.““

  Колико си добио за комшије, сад можеш путовати.Где си био кад је Стакић ухапшен. Ко је онај због кога је тамо лежо, кога је крио. Е смраду потурчени проваљен си и не кењај више по овом порталу.

 38. Знаш ли писат на ћирилици, ово је ћирилични портал, или ти то писмо не одговара.

  Јефтино се продајеш као што си ти то радили и преци, дједови и отац који те и не призна, а исти је био као и ти данас изрод, полтрон и улигузица и живио је живот ко више стрпа у џеп.
  Јадна сте фамилија и породица коју ти представљаш.

 39. putovao sam uvijek, i putovacu dok me zdravlje sluzi.jos jednom pozdravljam sve svoje prijedorcane,KOMSIJE, PRIJATELJE, SABORCE, , UKLJUCUJUCI I Milomira Stakica, mada se nismo licno poznavali.bio je ugledni gradjanin moga grada.
  pozdrav inspektoru megreu iz buzima.

 40. putovao sam uvijek, i putovacu dok me zdravlje sluzi.jos jednom pozdravljam sve svoje prijedorcane,KOMSIJE, PRIJATELJE, SABORCE, , UKLJUCUJUCI I Milomira Stakica, mada se nismo licno poznavali.bio je ugledni gradjanin moga grada.
  pozdrav inspektoru megreu iz buzima.

 41. ne, znas li pisati na cirilici…
  nego, znas li da pises cirilicom?
  e, sada odgovor: posto pisem telefonom-blackbary,ne mogu da pisem cirilicom.uskoro prelazim na iphon, pa cu moci da zadovoljim i tu tvoju primjedbu.
  pozdrav iz lijepog prijedora, kako ti kazes , buzima.

 42. kubadors, 29.06.2011. 23:09:30

  јебем ли ти милу мајку, и теби и оном јахачу, ко год не пише и не мисли као ти и он, ви одмах нападате сигурно си турчин!
  Па мамицу ти јебем, даћу ти ја своју е-маил адресу да се увјериш пиздо, па ставимо војне књижице на сто, да видимо ко је имао више учешћа у рату у колико борби, гдје и кад, па онда нешто причај маму ти јебем покварену, ако сте само ти и додик срби јадан ли је наш српски род.

  Не пишем ја да ти смрдиш зато што мислим да си балија, већ зато што си говно и додиков испрдак, зато смрдиш!
  Нападаш овог поштеног човјека из Приједора, због његових исправних ставова, он се мора правдати теби гњидо, што пише тако како пише!

  Велики поздрав за пријатеља из Приједора, драго ми је што има таквих људи, као што си ти, а на оне џукеле као што је куба, јахач, остали додикови војници, не обраћај пажњу, керови су ту да лају, а ми знамо како са псима луталицама!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *