Ђокић из Језера: Ово је традиционално социјалистички крај

Предсједник Социјалистичке партије /СП/ Петар Ђокић поручио је вечерас у Језеру да социјалисти имају јасан политички програм дефинисан до 2028. године у којем се говори како обезбиједити економски развој Републике Српске.

уторак, 18 септембра, 2018 / 19:33

"Подстицаћемо развој предузетништва кроз регистровање што већег броја малих, породичних предузећа и радићемо на проширењу укупног броја запослених у постојећим предузећима", рекао је Ђокић на предизборној трибини ове партије.

Он је истакао да се нада добром резултату на предстојећим изборима и оцијенио да је до сада кампања веома успјешна.

"Сви скупови су добро посјећени, енергија је растућа и позитивна и много је боље него раније тако да ме то охрабрује и надам се добром резултату", рекао је Ђокић и додао да добар резултат треба да се деси зато што су социјалисти до сада марљиво радили на реализацији програма партије.

Кандидат ове партије за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице три Миленко Савановић каже да је поносан што је народ у већој мјери препознао квалитет који води ова партија.

"Ово је традиционално социјалистички крај и надам се да ћемо на изборима добити подршку много већу него раније зато што је оквир наше партије широк и у њему је укоријењен и утемељен живот обичног човјека", истакао је Савановић.

Предсједник Општинског одбора СП-а Остоја Алексић каже да очекује да СП на предстојећим изборима оствари најбоље резултате до сада.

У Језеру су представљени кандидати за посланике у Народној скупштини Републике Српске из Изборне јединице три и кандидати за посланике у Представничком дому парламента БиХ из Изборне јединице један.