Ђокић: Имамо програм за развој

Предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић поручио је вечерас да је ова странка досљедна идеји социјалне правде и да њени кадрови имају програме за развој. "Социјалистичка партија улази у ове изборе са великом дозом оптимзма и Лопаре ће са социјалистима добити значајну улогу у институцијама Републике Српске", рекао је Ђокић на предизборном скупу у Лопарама. Ђокић […]

уторак, септембар 18, 2012 / 07:48

Предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић поручио је вечерас да је ова странка досљедна идеји социјалне правде и да њени кадрови имају програме за развој.

"Социјалистичка партија улази у ове изборе са великом дозом оптимзма и Лопаре ће са социјалистима добити значајну улогу у институцијама Републике Српске", рекао је Ђокић на предизборном скупу у Лопарама.

Ђокић је најавио нови програм социјалне сигурности за грађане, истичући да ће наредне године у Народној скупштини Републике Српске предложити закон о социјалном предузетништву којим ће се отворити нове могућности запошљавања.

На предизборној трибини представљен је кандидат СП-а за начелника општине Лопаре Момчило Симикић, као и кандидати за одборнике, који су поручили да ће све учинити за бољи развој ове локалне заједнице.0 КОМЕНТАРА

 1. U tom programu nedostaje plan za razvoj i poboljšanje uslova u zatvorima jer bogati socijalisti se neće lako naviknuti na postojeće uslove.
  Kakvi crni socijalisti, sve milioneri ogrezli u korupciju.
  Vi ste sramota za sve socijaliste i za tu ideju uopšte.

 2. Чујем да ће на бирачком мјесту у затвору Туњице најбољи резултат остварити СОЦИЈАЛИСТИЧКА ПАРТИЈА, сретно !

 3. paja patak

  Пајо нема од те приче ништа.
  После приказа оне вечерашње свадбе Ђокоћевог сина, треба да је све јасно.
  intelekт
  Њихова идеологија су они сами себи и за себе.
  Они све прихватају, и лажна хапшења, и шта све не само за опстанак, и очување њиховог блага.
  То су једноставно народни изроди, тотално бескарактерни људи.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *