Ђинђићевим стазама револуције

Сјећате ли се филма "Отац на службеном путу", када се дјечак збуни при свечаности дочека штафете, за коју је вјежбао дуго и напорно? Да умјетничка дјела заправо само прате стварност, потврдило се недавно и на комеморацији др Зорану Ђинђићу, премијеру Србије трагично страдалом у атентату прије осам година. Филмска сцена десила се у простом документарном […]

уторак, 15 марта, 2011 / 18:25

Сјећате ли се филма "Отац на службеном путу", када се дјечак збуни при свечаности дочека штафете, за коју је вјежбао дуго и напорно? Да умјетничка дјела заправо само прате стварност, потврдило се недавно и на комеморацији др Зорану Ђинђићу, премијеру Србије трагично страдалом у атентату прије осам година.

Филмска сцена десила се у простом документарном снимку статичне камере, који је само требало исјећи на правим мјестима. Десило се то на изложби фотографија у Нишу, поводом осам година од смрти др Зорана Ђинђића, али наше указивање на овај видео-клип којем се гледаност астрономски расте, нема никакву политичку позадину или став.

Напросто указујемо на значај фразе "Живот пише драме", а најбоље је да погледате сами, јер наша је оцјена: Да су се трудили да намјесте ово, никада не би тако добро испало.

Напомена:

Потрудите се само да стрпљиво одгледате до краја.0 КОМЕНТАРА

  1. Она наводно и није толико млада, како прочитах негдје има 27-28 година, завршила је средњу музичку, а запослена је у Влади Србије… барем је неки портал објавио такву вијест!
    Све у свему, брука, али таква им је и странка

  2. Трагикомика је изашла из моде, па ме ово нимало не дотиче, осим што су сви оптерећени исмијавањем других.

    И да се усагласим са Божом, Ђинђић је обични издајник. На њемачкој телевизији прије него што је дошао на власт је причао против Срба и сложио се са тим да нас бомбардују, а видим да на анкети Фронтала он убједљиво води. Можда зато што није дебео као остали политичари, па сви падају на изглед, јер да је дебео и ружан, сви би га третирали као непожељног у његовој политичкој реинкарнацији.

    Другог разлога нема, осим љепоте у мртвачком задаху стихова, која је као таква вазда била народни фетиш. x-(