Ђинђићевим стазама револуције

Сјећате ли се филма „Отац на службеном путу“, када се дјечак збуни при свечаности дочека штафете, за коју је вјежбао дуго и напорно? Да умјетничка дјела заправо само прате стварност, потврдило се недавно и на комеморацији др Зорану Ђинђићу, премијеру Србије трагично страдалом у атентату прије осам година. Филмска сцена десила се у простом документарном […]

уторак, март 15, 2011 / 18:25

Сјећате ли се филма „Отац на службеном путу“, када се дјечак збуни при свечаности дочека штафете, за коју је вјежбао дуго и напорно? Да умјетничка дјела заправо само прате стварност, потврдило се недавно и на комеморацији др Зорану Ђинђићу, премијеру Србије трагично страдалом у атентату прије осам година.

Филмска сцена десила се у простом документарном снимку статичне камере, који је само требало исјећи на правим мјестима. Десило се то на изложби фотографија у Нишу, поводом осам година од смрти др Зорана Ђинђића, али наше указивање на овај видео-клип којем се гледаност астрономски расте, нема никакву политичку позадину или став.

Напросто указујемо на значај фразе "Живот пише драме", а најбоље је да погледате сами, јер наша је оцјена: Да су се трудили да намјесте ово, никада не би тако добро испало.

Напомена:

Потрудите се само да стрпљиво одгледате до краја.0 КОМЕНТАРА

 1. Јој ово је морбидно… Срамота и брука! Слађана мислим да сад након овог неће смјети пола године да изађе из куће. Не могу ни да се смијем.

 2. Она наводно и није толико млада, како прочитах негдје има 27-28 година, завршила је средњу музичку, а запослена је у Влади Србије… барем је неки портал објавио такву вијест!
  Све у свему, брука, али таква им је и странка

 3. Минђићевим богазама ИЗДАЈЕ, ова „младост“ Србије срља у тоталан ПАД!
  Бог све види и све зна. Само нас редовно пушта да се сами себи ругамо и смијемо. Истовремено.

 4. Туфница се вјероватно баш насикирао. Код њега све мора да буде… на нивоу. Жао ми цуре, жао ми што се то десило на комеморацији Зорану!

 5. Трагикомика је изашла из моде, па ме ово нимало не дотиче, осим што су сви оптерећени исмијавањем других.

  И да се усагласим са Божом, Ђинђић је обични издајник. На њемачкој телевизији прије него што је дошао на власт је причао против Срба и сложио се са тим да нас бомбардују, а видим да на анкети Фронтала он убједљиво води. Можда зато што није дебео као остали политичари, па сви падају на изглед, јер да је дебео и ружан, сви би га третирали као непожељног у његовој политичкој реинкарнацији.

  Другог разлога нема, осим љепоте у мртвачком задаху стихова, која је као таква вазда била народни фетиш. x-(

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *