Ђилас позвао да се не вади мач из корица

Градоначелник Београда у техничком мандату Драган Ђилас позвао је данас оне у чијим "рукама је мач" да га "не ваде из корица" и додао да је Србија кренула путем за који мало ко зна гдје се завршава. "Иако верујем да мој апел неће уродити плодом, имам обавезу да апелујем на све у чијим рукама је […]

среда, 25 септембра, 2013 / 16:23

Градоначелник Београда у техничком мандату Драган Ђилас позвао је данас оне у чијим "рукама је мач" да га "не ваде из корица" и додао да је Србија кренула путем за који мало ко зна гдје се завршава.

"Иако верујем да мој апел неће уродити плодом, имам обавезу да апелујем на све у чијим рукама је мач, како то они кажу, да га не ваде из корица, јер то није добро већ да се врате на демократски начин мишљења", рекао је Ђилас.

Он је на конференцији за новинаре у Скупштини града рекао да је у овом тренутку важно да се чува углед институција и да је "све што се дешава последњих дана можда прилика да се неки људи дозову памети".

"Ако се то не деси земља ће ући у процес који је јуче почео, да људи који нису из моје одборничке групе имају обавезу да покажу како су гласали", рекао је Ђилас који тврди да су одборници који нису из СНС јуче показивали шефу те одборничке групе како су гласали.

Према његовим ријечима, ако његов апел буде услишен, живјеће се боље, а ако не "Србија ће наставити путем који је кренула а за који мало ко зна где се завршава".

Он је рекао и да није било потребе да се мјења власт у граду како би надлежни органи могли да спроводе истраге, јер су имали и претходних 14 мјесеци да све испитају.

Ђилас је рекао да све што се дешава око главног града политичка прича, која нема везе са правдом и истином.Оставите одговор