Дјечја седмица – ЛИЛО И СТИЧ (LILO AND STITCH)

Дизнијев цртић, којем је једина необичност што нема пјевања. Пред галактичком скупштином осуде научника. Створио је чудовиште тј. малог Стича. Неуништив је, и веома зао. Мисли брже од суперкомпјутера, непробојан за метке, и подиже ствари 300 пута теже од њега самог. Приликом транспорта на усамљени астероид Стич побјегне, али га покварени систем за хиперсвемирски скок […]

четвртак, август 25, 2011 / 05:41

Дизнијев цртић, којем је једина необичност што нема пјевања.

Пред галактичком скупштином осуде научника. Створио је чудовиште тј. малог Стича. Неуништив је, и веома зао. Мисли брже од суперкомпјутера, непробојан за метке, и подиже ствари 300 пута теже од њега самог.

Приликом транспорта на усамљени астероид Стич побјегне, али га покварени систем за хиперсвемирски скок доведе на Земљу. Упада у хавајску причу, о дјевојчици и дјевојци. Сестрама, које покушавају надмудрити социјалну службу, да млађу Лило не би одвели у сиротиште. Стално се свађају, и тај посао је тежак.

Компресовану злобу, Лило у кафилерији бира за пса. Стич је увукао пар руку, антене са главе, и трудио се да не говори. Користећи Лило као живи штит, да га луди научник не би успио погодити из плазма топа.

Наравно, у све то је умјешана прича о ружном пачету, па чак и злобно Стиче осјети потребу за породицом. Пожртвовано се бори за Лило, коју грешком ухвате његови прогонитељи. Зато га галгактичка предсједница награђује дозволом да остане.

Наравоученије: Породица је када се нико не напушта! Је ли ико сумњао да ће то изоставити?

(Редитељи: Крис Сандерс, Дин де Блоа; Гласови: Дејвих Шасе, Крис Сандерс, Кристофер Сандерс)Оставите одговор