Ђапо открио неименоване разговоре СДП и СНСД

Потпредсједник СДП БиХ Мирсад Ђапо изјавио је данас да су у најскорије вријеме неминовни разговори између највишег руководства његове партије и Савеза независних социјалдемократа у вези формирања извршне власти на нивоу БиХ и оба ентитета. Он је додао да ће се СДП-а БиХ, након разговора са руководством СНСД-а, дефинитивно опредијелити да ли да буде дио […]

субота, новембар 20, 2010 / 10:42

Потпредсједник СДП БиХ Мирсад Ђапо изјавио је данас да су у најскорије вријеме неминовни разговори између највишег руководства његове партије и Савеза независних социјалдемократа у вези формирања извршне власти на нивоу БиХ и оба ентитета.

Он је додао да ће се СДП-а БиХ, након разговора са руководством СНСД-а, дефинитивно опредијелити да ли да буде дио извршне власти или не на нивоу БиХ.

Након консултативног састанка у вези са избором мандатара за састав Владе Републике Српске, којег је предсједник РС Милорад Додик одржао са представницима СДП БиХ, Ђапо је рекао новинарима у Бањој Луци да је Додик делегацију СДП-а БиХ информисао о активностима око формирања Владе и евентуалним кандидатима за мандатара.

"Ми немамо приједлог за мандатара. Са предсједником РС разговарали смо у доброј атмосфери и ми, по именовању мандатара, желимо разговарати о његовом програму", рекао је Ђапо.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *