Директор М:тела: Нећемо у Радишићеву зграду ако то нису чиста посла

М:тел се никада неће преселити у нову зграду коју прави фирма "Гранд трejд" Миле Радишића уколико сви документи не буду "чисти", рекао је директо М:тела Горан Влаовић у интервјуу за Капитал. Рокови за изградњу истичу у јануару и „Гранд трејд“ их сигурно неће испунити, изјавио је генерални директор М:тела Горан Влаовић. Влаовић каже да постоји […]

уторак, 19 новембра, 2013 / 12:38

М:тел се никада неће преселити у нову зграду коју прави фирма "Гранд трejд" Миле Радишића уколико сви документи не буду "чисти", рекао је директо М:тела Горан Влаовић у интервјуу за Капитал.

Рокови за изградњу истичу у јануару и „Гранд трејд“ их сигурно неће испунити, изјавио је генерални директор М:тела Горан Влаовић.

Влаовић каже да постоји и могућност да М:тел купи зграду од Гранд трејд, али то је само једна од солуција. Но, ниједна од могућности не долази у обзир ако сви „папири нису чисти“ о чему је већ затражено званично тумачење од Правобранилаштва РС.
На питање о кирији коју би М:тел плаћао Гранд трејду, Влаовић није одговорио и рекао је да је то пословна тајна.

-Причам о цијени само зато што ће она бити предмет нових преговора и зато јер је могуће да буде знатно нижа него што је и уговорена. У јануару очекујем преговоре у којима ћемо имати јасно дефинисане услове – каже Влаовић.

М:тел у Бањалуци у закупу тренутно има око 10.000 квадратних метара закупљеног простора, на седам локација.Оставите одговор