Директор Беме уручио ципеле љубињском горостасу

И то се догодило. Након тридесет година чезнутљивог гледања кроз излоге и безуспјешне портаге за бројем 56, љубињски биг фут обуо је своје прве ципеле и направио два три несигурна корака. Сви су са нестрпљењем чекали реакцију. Као саливене – похвалио се поносно Синиша и сав срећан загрлио Маринка Умићевића који је превалио дуг пут […]

четвртак, 13 марта, 2014 / 22:21

И то се догодило. Након тридесет година чезнутљивог гледања кроз излоге и безуспјешне портаге за бројем 56, љубињски биг фут обуо је своје прве ципеле и направио два три несигурна корака.

Сви су са нестрпљењем чекали реакцију. Као саливене – похвалио се поносно Синиша и сав срећан загрлио Маринка Умићевића који је превалио дуг пут из Бањалуке да измами осмјех и упозна дива из Љубиња, јавља АТВ.

Синиша се још није навикао на чињеницу да има ципеле, узме их у руке, мјерка са осмијехом, проба. Па се збуњен и румен у лицу захваљује час на патикама час на ципелама. Нико му не замјера, јер патике су једини термин који је за обућу користио посљедње три деценије.

„Осјећај је као да је дошао Деда Мраз у кућу. Ево не знам остао сам без ријечи право и поштено да вам кажем очекивао сам једне патике, али добио сам мноштво тога, али патике су изванредне. Немам шта друго да кажем него ријечи хвале за директора Умићевића осјећај је предиван. Одличне су, одговарају и то је оно што ми је требало ових 30 година“, каже за АТВ Синиша Шушић.

Директор Беме обрадовао је и остале укућане. Сви су добили квалитетну обућу за прољеће. А за Синишу је спремио још једно изненађење. Данас је оцртао калуп највећег стопала у Босни и Херцеговини. За који мјесец стижу још једне лагане прољећне ципеле, а идуће године Синиша ће моћи и у снијег.

„Захвалио бих се ја телевизији која је ово све покренула и вама. Једноставно је лијеп осјећај. 95 посто смо погодили ципелу, како сам напамет радили јако сам задовољан, направићемо још једне само мало шире са стране и направићемо још једне чизме зими да не би прехладио ноге“,објашњава Маринко Умићевић, директор „Беме“.

Пуна кућа обуће. Искрени осмјеси добро расположење, домаћинска трпеза. Диван дан за све. И то није крај ове приче – ципеле су биле само повод за једно ново познанство које ће се по свему судећи претворити у трајно пријатељство.