08:50 Градска управа БЛ позива на вакцинацију Синовцем08:39 Амбасада Руске Федерације: По Инцковом тумачењу, могао би узети калашњиков, побити све посланике НСРС и бити у праву16:32 Шарганова нула: Гдје то Додик/Шаровић иду на територију Ефбиха, да славе оснивање неке јединице ВРС?16:03 Украјина шаље мировне снаге у БиХ, јер им војска код куће не зна шта ће од смирености15:22 Љубиша Петровић отворио врата бијељинске градске управе седми пут15:17 Шаровић за добродошлицу: Представник је озбиљне земље, однос ка њему зависиће од његовог понашања15:13 Додик за добродошлицу: Шмит се лажно представља као Високи представник15:06 Хеликоптерски сервис Српске: Три летјелице гасе пожар у близини Вишеграда - два из Србије15:02 Вијести из свемира: Опадање притиска у модулу Звијезда, нема везе са прикључењем модула Наука на МСС09:15 Маске су пале - Корона у здравственим установама

Дани(ј)ел Симић

Демилитаризација

Некако је најнастраније што су чизмаши Еуфора дјевојку ухватили прво за нос, па онда почели да је газе.

среда, 14 новембра, 2012 / 09:49

Хватање за нос одрасле особе је још увијек чин крајњег понижења, као што је то некада на библијском Блиском истоку било чупање за браду. Био би то сјајан шлагворт да се заалегорише како нас, ето, све вуку за нос ти неки моћници страњски.

Управо због те бучне и љутите реакције домаће јавности, осјетио сам се као да сам ја повучен…

Већ за нешто.

Гдје сте, људи, све ове године?

Рецимо да су ме праведничке приче којекаквих провјерених западних дупелизаца, повукле за језик. Туку они нас, сестре и браћо, већ годинама. Сви смо ми, не претучени, већ силовани још онда, када смо допустили да се иззулумћаре над Старовласима. Камо су тад осуде?

Та свештеничка породица, чије чланове су без икаквог оправдања тешко физички упропастили, па онда се позивајући на имунитет још и исмијали при захтјевима за одштету, најтипичнији је симбол безакоња и метода које проводи цивилизовани Запад над непослушним домороцима.

Је ли ико одговарао за то? Одлежа ли ико агресију на Републику Српску 1995. године?

Тад су се исти ти што су тукли дјевојку, умијешали у грађански рат и олешили касетним бомбама једну страну, да би са наљепницом ИФОР и црвљивим флосуклама о миротворству окупирали обе.

А онда довели своје банке…

Ми се, Власи, нијесмо досјетили

Касније је, 1999. Србија на Косову прешла Булевар цара Душана, као и момак који је покушао да заштити дјевојку у центру Бање Луке, па су Бил Клинтон, Медлин Олбрајт, Весли Кларк, Хавијер Солана, Тони Блер, Жак Ширак и друга камарила; исципеларили на афалту међународно право.

Једнако као и Еуфорци, који су нам часно чељаде бацили да леђима сломи ретровизор на возилу Полиције РС, руководећи весељаци НАТО-а су нас затрпали дјелимично обраним уранијумом и уназадили нас пар деценија рушећи фабрике, зграде, телевизије, мостове и релеје. И једнако имају врсту имунитета који је отпоран на Хаг.

Зашто их слушамо онда кад причају да каснимо на путу у некакву ЕУ(фору) и НАТО? Ко каже да требамо тамо? Ко каже да желимо? Ко нормалан, у крајњу руку, мисли да нам се исплате тзв. Оружане снаге тзв. БиХ?

Хајде Халиле, ти га први залилај

Да не драмимо. Пијаних војника је било и биће. Овдје не боли што су силеџије биле стране, што су Хабзбурговци или Османлије, већ што за њих казне неће бити. А то је највећи проблем и пријетња миру у Дејтонској Долини Плача.

Сјећа ли се неко како су генерала Момира Талића, тада начелника Генералштаба Војске Републике Српске, зовнули на неки миротворачки семинар у Аустрији, па су га онда ухапсили са све дипломатским пасошем? Генерал Ђукић и данас мора да лежи у фочанском казамату за један од наставака игроказног серијала типа Маркале; док Санџаклија из Пријепоља, Србијанац Сефер Халиловић, ослобођен свих оптужби у Хагу на основу некомандне неодговорности, поново и јавно пријети Србима физичком силом као и 1991. године.

Нијесам чуо ни један гласан крик прведнички из гузолизачке касте домаћих медијских посленика, којим би се заглушио текбир из уста оваквих политички припитих психопатчића и мироубица. О другоентитетским мирбожићима није укусно причати. Та криптовехабијска екипица се са Запада и спонзорише да буде нетолерантна и агресивна.

Радо иде Србин у јаднике

Наша маскота, Птица Додо, у кључном предизборном тренутку је завапила да се треба укинути буџетождер по имену тзв. ОС БиХ. Без обзира на то шта ко мислио о њему и изборима, ја ћу и данас (и сутра, и прекосутра) безрезервно подржати сваку активност Предсједника РС на том пољу.

Пошто смо имали некада шестоентитетску Југословенску Народну Армију, па смо је по шавовима искористили да се међусобно покољемо, јасно је да у миротворачком смислу тај франкенштајнчић ничему не користи. А кошта.

У овим околностима, нема заиста другог начина да се ојача мир, већ да се смањи количина оружја укидањем одгајивачнице топовског меса за Авганистан и Ирак. Уз те тзв. ОС БиХ, неопходно је укинути и робовласничко-еугеничку касту или тзв. ОХР, како би исламизирана браћа схватила да треба да се договарају, а не да пријете кроз уста оних који су их увукли у рат у којем су изгинули грдно.

Нажалост, да би извршили успјешну демилитаризацију друштва, прво нам је потребна дератизација.

——————————

П.С.

У лично име, а вјерујем и у име свих који Фронтал значе, желио бих да упутим ријечи саучешћа и подршке Ани Ћурић, коју су напали и повриједили миротворци Еуфора; а посебно Стефану Бркићу, зато што се одлучио да пређе улицу и још једном покаже да "није битна сила којој се супротстављаш, него светиња коју браниш".0 КОМЕНТАРА

 1. Одра их Симке картечом!

  Најбољи коментар овог напада Еуфора који сам прочитао. Дудаковић се фолира и провоцира као и овај Сефер асвоје хапсимо и бришемо ноге са њима.

  пта да неки наш генерал има странку и прича што прича Сефер Халиловић?

 2. Браво Симићу, није српски ћутати, а ћутимо зато што морамо… а свему томе смо нажалост сами ми криви, јер нам је руководство го к..ц!
  Ко што Његош рече..пучина је стока једна грдна, добре душе кад јој ребра пу’чу…

 3. Свака част Симићу! Мајстор си свог „заната“! Укинути војску по мом мишљењу треба, али не из разлога њеног прескупог одржавања, већ из разлога што је то већински муслиманска војска, с обзиром да се ради о старим ратним кадровима када је у питању њихова компонента. Такође, има индиција да постоје паралелне структуре, што само може да значи да ће нам та војска једном доћи главе!Пођите и видите диљем РС-а а посебно источног дијела да у тим касарнама нема неког значајнијег оружја, да су сва важна оружја стационирана у муслиманском дијелу…… А да не говоримо, што наши људи служе стране окупаторе и иду да се боре за туђе интересе у свијету (мада наши иду да зараде коју кинту, као и њихови). Поставља се питање шта урадити са толиким бројем војника? Како их збринути, тј. на који начин не довести њихову егзистенцију у питање. Можда, дио запослити у полицију, дио у Комуналне полиције, дио у ватрогасне јединице, а један дио пензионисати.

 4. Свака част на приједлогу. У потпуности га подржавам. Мислим, да демилитрализацију подржава већина оних који су преживјели последњи рат у БиХ.
  Предлажем да Фронтал буде носилац ове идеје. Предлажем да се новац који се у Буџету БиХ, издвајао за војне потребе прве три године издваја за развој високог образовања, да се опреме јавни универзитети, студентски домови,читаонице и сл.

 5. Колико се сјећам, почело је кад су убили ону двојицу у Приједору. После су дошли Абазовићи, па је било нешто и око Фоче. Млате нас ко зечеве. Треба их јаче притиснути, сад можемо бити некооперативни и тражити да иду. Прије није имало другог рјешења, сем тероризма