Делегација Бање Луке у Бриселу

Градоначелник Бањалуке Драгољуб Давидовић са сарадницима присуствоваће сутра у Бриселу потписивања Споразума градоначелника, потврђено је Срни у Одсјеку за односе са јавношћу Администартивне службе града Бањалука. Бањалука је 2009. године приступила овом споразуму, чиме се обавезала да ће смањити емисију угљендиоксида за 20 одсто до 2020. године, и од тада проводи интензивне активности ради испуњења […]

понедељак, новембар 28, 2011 / 11:56

Градоначелник Бањалуке Драгољуб Давидовић са сарадницима присуствоваће сутра у Бриселу потписивања Споразума градоначелника, потврђено је Срни у Одсјеку за односе са јавношћу Администартивне службе града Бањалука.

Бањалука је 2009. године приступила овом споразуму, чиме се обавезала да ће смањити емисију угљендиоксида за 20 одсто до 2020. године, и од тада проводи интензивне активности ради испуњења преузетих обавеза.

Сутра ће у Комитету регија бити уприличен дијалог о теми "Ко покреће Европу у смјеру интелигентног, одрживог и инклузивног развоја". То ће бити прилика да представници локалних и регионалних власти и европских институција разговарају о начинима заједничке борбе против климатских промјена и изазовима и проблемима у енергетском сектору.

Присутне ће поздравити Илмар Репалу, градоначелник Малмеа и предсједавајући Комисије за животну средину, енергију и климатске промјене Комитета регија. /Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *